Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar (GÜNCEL) (Tekrar FW Atma Gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

macy

macy

Üye
işte bende onu diyorum kardeş yaptım olmadı ama c de öyle bir klasör yoktu dediğin gibi c ye kopyaladım yeniden başlattım olmadı sonra baktım z de var öyle bir klasör ve içi dolu oraya kopyalamayı Filebrowserla deneyincede yapıştır gözükmüyor peki c ye atmama rağmen olmama sebebi nedir bu 5x4 ikonlarının...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
işte bende onu diyorum kardeş yaptım olmadı ama c de öyle bir klasör yoktu dediğin gibi c ye kopyaladım yeniden başlattım olmadı sonra baktım z de var öyle bir klasör ve içi dolu oraya kopyalamayı Filebrowserla deneyincede yapıştır gözükmüyor peki c ye atmama rağmen olmama sebebi nedir bu 5x4 ikonlarının...

X-Ploreden Menü >> Araçlar >> Ayarlar gir ve Sistem dosyalarını / klasörlerini gösteri seç. Dosyalar C de ama sen açmamışsın sistem dosyalarını görmeyi

--------------- Ekleme ---------------

4x5 Menü İçin Önce RomPatcherdan c2z.rmpyi aktif edip otoya almanız lazım. Nasıl yapacağınız ilk başlıkta yazıyor.

macy

macy

Üye
bu x-plore hangi sürümünü yüklersem yükleyim açılıştan sonraki ok tuşuna basamıyorumki ekranda dokunmadığım alan kalmadı deli etti beni

emr-erock

emr-erock

Üye
Sen Z: dekini boşver. Evet Z:dede gözükür. Orası bizi ilgilendirmiyor. Biz Gerekli Dosyaları C'ye atacağız. Z ile işimiz yok. Kopyalama hatası alırsanız. Rompatcherdan Open4All.rmp dosyasını aktif(yeşil) yapın. Sonra tekrar kopyalamayı deneyin.

Birazdan konunun başına bir kısa anlatım ekleyeceğim. Ondaki talimatları uygularsan sorunun kalmaz.

kardeş ben zaten grıd dosyasnı c: resourceye kopyaladım.telefonu yeniden başlattım ama olmadı..

macy

macy

Üye
4x5 Menü İçin Önce RomPatcherdan c2z.rmpyi aktif edip otoya almanız lazım. Nasıl yapacağınız ilk başlıkta yazıyor

okeyde indirdiğim dosyanın içinden yüklediğimde c2z.rmpy böyle birşey yok diğeri var ok ama bu yok senin verdiğin dosyadan indirdim

emr-erock

emr-erock

Üye
file browser kullansanıza xploreden daha kullanışlı..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
4x5 Menü İçin Önce RomPatcherdan c2z.rmpyi aktif edip otoya almanız lazım. Nasıl yapacağınız ilk başlıkta yazıyor

okeyde indirdiğim dosyanın içinden yüklediğimde c2z.rmpy böyle birşey yok diğeri var ok ama bu yok senin verdiğin dosyadan indirdim

devamında c2zmaker die bişi yazdım. yani c2z oluşturucu. Onu kurup çalıştırdıktan sonra E 'nin anadizinine c2z.rmp dosyanız oluşacak

kardeş ben zaten grıd dosyasnı c: resourceye kopyaladım.telefonu yeniden başlattım ama olmadı..

ilk sayfanın başını okumalısın. Çalıştırmak ve her teli actıgında çalışması için c2z.rmpyi çalıştırman ve otoya alman lazım. Onuda c2zmaker denen programla yapacaksın. Program ilk sayfada

emr-erock

emr-erock

Üye
devamında c2zmaker die bişi yazdım. yani c2z oluşturucu. Onu kurup çalıştırdıktan sonra E 'nin anadizinine c2z.rmp dosyanız oluşacak

ilk sayfanın başını okumalısın. Çalıştırmak ve her teli actıgında çalışması için c2z.rmpyi çalıştırman ve otoya alman lazım. Onuda c2zmaker denen programla yapacaksın. Program ilk sayfada
yaptım tamam kardeş oldu ...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
yaptım tamam kardeş oldu ...

Tamamdır :oke: Şimdi c2zmaker denen programı silebilirsin. O sadece c2z.rmp yi oluşturmak içindi. Bu arada o oluşan c2z.rmp yi iyi sakla. Format felan atarken kenara al. Böylelikle her formatta tekrar oluşturmak zorunda kalmazsın :)

Bu arada beğendiyseniz "Teşekkür Et"'e tıklamayı unutmayın :)

master_s

master_s

Üye
MegaloManiaX kardeşim birşey soracam sana yardımın olabilir belki cevap verirsen sevinirim. Hazır bir fw ye açılış animasynu ve resmi nasıl değiştirebilirim ve fw de conversations programı ekleyince mesajlar menüsüne nasıl kısa yolu ekleyebilirim. yardımların için şimdiden teşekkür ederim.

macy

macy

Üye
Bendede oldu sorunsuz çalışıyor sağol kardeş...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
MegaloManiaX kardeşim birşey soracam sana yardımın olabilir belki cevap verirsen sevinirim. Hazır bir fw ye açılış animasynu ve resmi nasıl değiştirebilirim ve fw de conversations programı ekleyince mesajlar menüsüne nasıl kısa yolu ekleyebilirim. yardımların için şimdiden teşekkür ederim.

Telefondan Mı Değiştirmek İstiyosun Yoksa FW'ye Yerleştirmek Mi?

master_s

master_s

Üye
fw de kardeşim bir defa uğraşayım olsun bitsin...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
fw de kardeşim bir defa uğraşayım olsun bitsin...

Ben Modifiye Taraftarı Değilim Ama Öncelikle Resimlerin .mbm uzantılı olması lazımdı sanırım. 5 Aydır Modifiye İle Uğraşmıyorum. Ama İnternetten Kolaylıkla Bulabilirsin. Biraz İngilizce İster Sadece.

Ferzan

Ferzan

Üye
Emeğine sağlık kardeş süper konu açmışsın:oke:

master_s

master_s

Üye
tşk

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Bu Gece Test Ettiğim ve Fayda Gördüğüm Birkaç Mod Eklenecektir. Ne Yazıkkı Bunların İçinde Galeri Resim Filtresi Yok. Ama Yılmak Yok :oke:

Üst Alt