Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar (GÜNCEL) (Tekrar FW Atma Gerektirmez)

9 nolu modu deneyen veya tam olarak nasıl yapılacağı konusunda bilgi verebilecek olan arkadaşımız varmı?
orijinalde rehber mesajlar gibi uygulamalrda çıkışa basınca programdan çıkıyomuş gibi oluyo ama arkaplanda çalışıyolar.
arka planda çalışmalarını engellemek için yapılmış bir mod.
bunu uygulamak için rofs2 klaöründe uygun klasörüne bırakman yeterli abi....

henes_42

Üye

Allah razı olsun kardeş, burada da yetiştin imdada, Teşekkür ediyorum. ancak senin tsunami'de bu zaten vardı yanılmıyorsam dimi

gtals

Üye
tamam güzelde şu menü dizilişinde best taskman gibi bir programla menü yü kapa demişsin bırakmışsın programı buldum menüyü kapatıyorum forbidden app diyor boşuna bir sürü program yükledim bir şeyi anlatacaksan ihtiyaç duyulacak programları da ver

memo326

Üye
Ben fw attım ama telefonun c sinde data die klasör var onun içinde private yada resource die alt klasör yok :S bi yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

rompatcher kurdum c2.zrp ve open4all ı da etkinleştirdim oto da yaptm ama olmadı lutfen bi yardımm ....

eline sağlık çok güzel anlatım teşekkürler

Konu Sahibi
Uzun bir aradan sonra tekrar foruma tam geri dönüşümü yaptım. FW ve Diğer Konularıma Destek Vermeye Devam Edeceğim Arkadaşlar Bundan Önceki Sorduğunuz ve Benim Cevaplayamadığım Sorularınızı Tekrar Yazın. Aynı Gün İçerisinde Cevaplanacaktır.

Ferzan

Üye
birkaçtanesi n97 ye uyumlu

yazan herseyi yaptım telefonum hackli n97 v22 4x4 menu calıstı fakat kilit titresimini kaldırma calısmadı neden ?

mardok

Üye
sağolasın senden başka kimse söylemiyo modları nasıl attığını

Konu Sahibi
benim en büyük sorunum tam klavyede Teli Düz tutunca dik duruma geçmiyor, Yatay hoşta arabada vs. zor oluyor dikde olması laızm bunun bi modu varmıdır... saygılar

Konu Sahibi
benim en büyük sorunum tam klavyede Teli Düz tutunca dik duruma geçmiyor, Yatay hoşta arabada vs. zor oluyor dikde olması laızm bunun bi modu varmıdır... saygılar

Defalarca soruldu söylendi. C6/N97 Entegre FWlerinde bu eksik mevcut ve bunu düzeltebilecek bir mod mevcut değildir.

Öncelikle teşekkürler emeğin için. Çok yararlı bir paylaşım olmuş. Ama nedense 8nolu 4x5 menü mod işlemini yapamadım.2 ve 10 nolu modlar gayet sorunsuz çalışıyor. kotukoylu üstadın tsunami aylin 4x4menü fw sini kullanıyorum. Yardımcı olursan sevinirim

kardeşim kullandığın taskman programı çok hoşuma gitti programın ismi nedir acaba ??

Megalomaniax kardeşim verdiğin modları (telefonumda senin c6 v1 fwn var) ilk başta private klasorune kopyalayamıyordum,sonra rom patcherı yukledim ve ses codec,ekran yatay hızlandırma,oyun hızlandırıcı,yeşil ışık modlarını kopyalamayı başardım.Fakat farkettim ki artık x-plore 1.51 programı açılmıyor, olan ramblow trial oldu, C: hafızam 51 mb'dan 40 mb'a düştü.Sonra rom patcherı sildim, C:/patches klasörünü sildim fakat aynı sorunlar yine devam ediyor.Ne yapacağım bi yardım et lütfen?

Konu Sahibi

Modifiye fw kullanıyor olsanız bile olması gerekti. c2z.rmp dosyanızı RomPatcherdan aktif ettiğinizden ve auto başlatmaya ayarlı olduğundan emin olun. Yararı olmadıysa c2z.rmp'yi yeniden oluşturmayı deneyin.

kardeşim kullandığın taskman programı çok hoşuma gitti programın ismi nedir acaba ??

vmenu kullanıyorum. Alternatif kayar menü. O taskman de içinde geliyor. Forumda bulabilirsin. En son sürümü vMenu 1.52

Güle güle kullanın

X-plore crackli kullanıyorsan ondan olmuştur. X-Plore kırılamıyor. 5-6 Günde bir açmamaya başlar. Çözümü ikinci simgeden bir kere programa girip çıkmak. XP-Trial yazar. Modlarla alakalı değil yani. Hafıza azaldı diyosun o dosyaları sonuçta C'ye kopyaladın havaya değil. Elbette azalma olacak telefon hafızasında. Ramblow ile ise modların hiçbir alakası yok..

vmenu kullanıyorum. Alternatif kayar menü. O taskman de içinde geliyor. Forumda bulabilirsin. En son sürümü vMenu 1.52

Kardeşim ben yapamadım şu v menüyü içinden sadece bu taskmanı çıkarma gibi bi şansımız olamazmı ??