Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar (GÜNCEL) (Tekrar FW Atma Gerektirmez)

Konu Sahibi
Arkadaşlar c6 yüklü 5800'ım da ama , private klasörüne ulaşamıyorum , nasıl yapıcam , telefon üzerinden mi kurucam ? Bilgisayardan yapabilme şansım yok mu ?

RomPatcher kurup Patches klasöründeki Open4All.rmp dosyasını aktif edeceksin.

Dönebilirsin. Navifirm ile orjinal fwlerini indirip JAF'la fw atacaksın.

Beyaz ışık bug olarak kalmış olabilir. Öncelikle Bildirim Işıklarının tamamının kapalı konumda olduğundan emin ol.

İkisi aynı anda kullanılamaz. En son attığın modu çalıştırır fw.

Maalesef telefonu kilitlediğinizde çıkan ışıkları kapatmanın bir imkanı yok.

C2ZMaker v1.1 bozuk galiba c2z yi rompatcher la açtığımda ovi mağaza ve haritalar açılmıyor başka bir link vercek varmı?

megalomaniax kardeşim oviyi denedim olmuyor eğer başka bir çözüm varsa çok iyi olur şimdiden sağoL kardeşim.

rbg12

Üye
ben bütün tuş ışklarının yanmasını istiyorum bunu da atarmısın lütfen

rbg12

Üye
normal kullanırken

yeni modlar için teşekkürler..

rbg12

Üye
sağol senin fwyi atiyim o zaman

Konu Sahibi
MOD 19 4x4 Menu İcon Dizilişi İlk Sayfaya Eklenmiştir...

Güle Güle Kullanın...

yeni mod için teşekkürler...

ya bu modları bir türlü uygulayamadım daha önce yaptım bi problem yoktu ama bu sefer olmuyo yapılması gerekeni yapıyorum olmuyor

bbkr630

Üye
çok teşekkür ederim

rta

Üye
N97 ve N97 Mini için 5800 daki gibi ekrana dokunarak telefonu bekleme modundan çıkartan bir mod. Ben N97 mini'de hiç problemsiz kullanıyorum.

N97 Mini için:

C:\Private\10282BC4\Rules\....içerisine koyulacak

N97 için:

C:\Private\10282BC4\Rules\....içerisine koyulacak

Konu Sahibi

Yanlş anlamışsınız sanırım Burası C6/N97 Entegre FW'ler için açılmış bir mod konusu. Sonuç olarak burdaki tüm modlar üzerine C6/N97 Entegre FW kurulmuş 5800XM Telefonları içindir. N97 ve N97 Mini Telefonları İçin Değildir.

henes_42

Üye
9 nolu modu deneyen veya tam olarak nasıl yapılacağı konusunda bilgi verebilecek olan arkadaşımız varmı?