qpel
Üye
Yaa bide ben bişey sorucam .s.s Ben Opera Mini ' yi yüklediğim zaman neden simgesi bozuk görünüyor ? garip oluyor ? Bu resimdeki gibi olmuyor
Benimki aynen böyle oluyor ?? Bozuk ve karışık bişey .s
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nedenini bilen varmı acaba ? Nasıl çözebilirim bilen varmı acaba ?
üstteki opera mobile opera mini değil onu yükleyin aynısı olsun
İlki Opera Mobile İkincisi Opera Mini Arkadaşım
Tmm teşekkürlerOpera Mobile symbian içindir. Symbian sistemini kullanır
Opera Mini java teller içindir. Java Sistemini Kullanır.
İkisde 5800/N97 Gibi Tellerde Uyumludur
Usta benim şöyle bi sorunum var: 3,5 ve 14 numaralı modları uyguladım ve telefonu yeniden başlattım ancak telefon ekranını döndürünce telefon res atıyor kendine. 3 - 5 kez denedim aynı şey oldu ben de rompatcher'dan c2z'yi kapattım ve düzeldi ancak bu seferde yaptığım modlar geçerli olmadı sanırım. Yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum...
Yok hocam sadece birini attım o da şarjdayken yanan yeşil ışık için olandı şimdi bir de 3'ü iptal edip deneyeceğim sonucu bildiririm.5 ve 14 Numaralı Modları Kendimde Kullanıyorum. Bir Sorun Yok Şuan. 3.Moddan Emin Değilim. Ama Şöyle Birşey Var. Ordaki 3 Tane Işık Modu Var. Hepsi Kapalı, Sadece Beyaz Açık ve Şarj Işığı Kapalı. Bunlardan Sadece Birini Aktif Edebilirsin. 2 ve ya 3 nüde Attıysan Sorun Yaratabilir.
Yok hocam sadece birini attım o da şarjdayken yanan yeşil ışık için olandı şimdi bir de 3'ü iptal edip deneyeceğim sonucu bildiririm.
Edit: Özür dilerim bu arada ilk mesajda 3. mod demişim 4. mod olacaktı o.
Edit2: Denedim ve yine res sorunu oldu tüm modları kaldırdım yine res sorunu oldu fakat c2z'yi kapatınca olmadı. Başka bir yerden c2z patch buldum ve şuan 3 mod da sorunsuz çalışıyor gibi.
c2zi açıkken hafıza kartına girip program yüklemeye çalışırkende telefon donuyor beyaz ekranda ana ekrana dönebiliyorum noya baıp ama hiç bir işlem yapılmıyor telefona format atıp hatta yenide yükleyipte denedim yine aynısı oldu . c2z'yi kapatıpta yüklemeye kalktığımda hiçbirsorun yok ama sizinde bilginiz olsun arkadaşlar...
Aslına bakarsanız tam tersi bi etki oldu, c2z Maker ile yaptığım c2z patch'i sorun çıkarırken zaten daha önceden telefonumda bulunan c2z.rmp ile iyi bir sonuç aldım.Tam onu diyecektim. Eski oluşturduğunuz c2z.rmp dosyaları telefonu kasar dondurur hatta res atmasına neden olur. C6 Fwleri için özel c2z.rmp dosyası oluşturmanız gerek
Aslına bakarsanız tam tersi bi etki oldu, c2z Maker ile yaptığım c2z patch'i sorun çıkarırken zaten daha önceden telefonumda bulunan c2z.rmp ile iyi bir sonuç aldım.
ben yapamıyorum vallaha windows 7 var
Konuda verilen v1.1'i kullandım dostum.Hangi c2zmakeri kullandın? v1.0 hata veriyor. v.1.1 uyumlu c2z dosyasını üretiyor.
Konuda verilen v1.1'i kullandım dostum.
Olabilir benim telefon biraz manyakGarip. herkes 1.0dan verim alamayıp 1.1den yaptıklarında verim aldılar. Telden tele değişiklik gösterebilir belki
Olabilir benim telefon biraz manyakKonuyla alakasız olacak belki ama şimdi de nokia messaging uygulamasını yüklüyorum ama çok geçmiyor kendiliğinden siliyor
İşte sorun da oradaKendi Eposta programı olduğu için çakışıyor. Kendi eposta programını kullan. Nokia Messagingden daha iyi
İşte sorun da oradakullanamıyorum zira hotmail.com dışındaki(windowslive.com, hotmail.co.uk) maillerle giriş yapmaya çalıştığımda giriş yapılamadı lütfen tekrar deneyin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?