MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
vmenu kullanıyorum. Alternatif kayar menü. O taskman de içinde geliyor. Forumda bulabilirsin. En son sürümü vMenu 1.52
Kardeşim ben yapamadım şu v menüyü içinden sadece bu taskmanı çıkarma gibi bi şansımız olamazmı ??
evet video daki hani menü tuşuna basınca programı gösterip ortada kocaman kapatma işareti bulunan çok pratik gibi görünüyo hoşuma gitti fakat v menü programını kullammak istemiyorum o yüzden sormuştum
Nokia Messaging kullanmak istiyorsanız daha önce nasıl yapılacağını burada anlatmıştım:kardeşim birde email ile ilgili bi mod yapsan c6 da email uygulamasını açamıyorum
Bu firmware'da nokia messaging kurduğunuzda telefonu yeniden başlatınca otomatik olarak siliniyor. Dünden beri bunu engellemenin bir yolunu arıyordum ve sonunda bir çözüm buldum sanırım. Yapmanız gerekenler:
1. Nokia Messaging programını kurun.
2. Telefonu yeniden başlatmayın.
3. Xplore ya da başka bir dosya yöneticisi ile C:\sys\bin klasörünü açın.
4. IMSPostInstall.exe dosyasını silin, taşıyın ya da adını değiştirin ama birini yapın.
Bu kadar. Artık telefonu yeniden başlattığınızda Nokia Messaging silinmeyecek.
İyi günler.
Arkadaşlar bende windows live programı var onu kuruyorum resimdeki gibi bi simge çıkıyo ve çok kullanışlı geliyo bana faka 4 5 gün sonra falan kendiliğinden siliniyo nedendir anlamadım Nokia Messaging bana kullanışlı gelmediği için kullanmak istemiyorum bu konuda yardım edemezmisiniz
Yardım edelim ne demek. Öncelikle bu program sadece bir hafızada çalışıyor. Mesajların hafızasını bildiğimiz gibi Ayarlardan Diğere girerek değiştirebiliyoruz. Sizde kaybolma sorunu bu hafızanın değişmesinden kaynaklanıyor. Menüde hotmail gözükürken Ayarlar>Diğere girerek hafızaya bakın. Büyük ihtimalle sizde hafıza kartına kurulmuş. Ve herhangi bir nedenden telefon hafıza kartını okuyamadığında mesajlar otomatik telefon hafızasına döner ve hotmail kaybolur. Tekrar hafızayı eski haline getirdiğinizde hotmail menüsü gelecektir. Sadece bir hafızada çalışıyor. Ve hotmail kurulumunu ilk yaparken hangi hafıza seçiliyse otomatik olarak o hafızada çalışıyor sadece.
Megalomaniax kardeş yine yardımına ihtiyacım var.
Rom patcher olayını falan hallettim,modları Crivate a attım daha sonra kırekli lcgxplorer 1.51 açılmadı, smart movie 4.15 in kırek dosyası yüklenemedi, daha önce yüklemiş olduğum opera 5.1 betayı açtığımda sertifika hatası verdi.Rompatcherdaki dosyaları disable yaptım, sonra C atches ve E atches klasörünü silip,rompatcherıda sildim fayda etmedi.Hard format attım bu modlarsız cfw bir işe yaramaz düşüncesiyle :-D aynı işlemleri belki ilkinde yanlış yapmışımdır diye tekrar sakin kafayla yaptım ama sonuç aynı.Cfw'em ise senin N97 batarya modlu firmware'in.Help me MegaMan :-)
dostum ilgin ve yardımın için teşekkür ederim
Kurulumda bir hata yapmış ve installserver.exe yi entegre edememiş olabilirsin. 3 dosyayı seçip 3 ışığıda yaktıktan sonra flashlanması gerekiyor. Onun haricinde sertifika hatası alma ihtimalin yok. Alabileceğin tek hata "Bu dahili bir birleşen. Yüklenemiyor" hatasıdır. O hatanında tek çözümü sertifikan olması. Dahili bir birleşen kurulumunda yani telefonun rofs2sinde olan bir programı değiştirmek istediğinde installserver yetersiz kalır. Installserver yüklenmede tutukluk yapmış olabilir. Telefonu kapa aç. Sonucu bana yazarsın.
Kurulumda hata yapmadım eminim.Smart movie ve xplorerdan vazgeçtim artık.Telefona bugün yine hard format attım rompatcher işlemlerini yine sırasıyla yaptım,modları gereken klasörlere yerleştirdim.Restart yaptım ama arka plandaki uygulamaların kapanması modu,ekran dönme hızı çalişmadı bu sefer.Flash atmak istemiyorum artık MegaMan
Kurulumda hata yapmadım eminim.Smart movie ve xplorerdan vazgeçtim artık.Telefona bugün yine hard format attım rompatcher işlemlerini yine sırasıyla yaptım,modları gereken klasörlere yerleştirdim.Restart yaptım ama arka plandaki uygulamaların kapanması modu,ekran dönme hızı çalişmadı bu sefer.Flash atmak istemiyorum artık MegaMan
C6 mı N97 FW mi kullanıyorsun? Bazı modlar N97'de uyumlu değil. Çünkü ayarları tutan privatedeki txt dosya isimleri farklı.
C6 mı N97 FW mi kullanıyorsun? Bazı modlar N97'de uyumlu değil. Çünkü ayarları tutan privatedeki txt dosya isimleri farklı.
N97 batarya modlu olanı kullanıyorum MegaMan.Neyse canın sağolsun,Ramblow u yarım saatte bir tarama moduna aldım,idare ediyorum.Beni çok sevindiren olay yeni batarya almış gibiyim sanki,bayağı iyi gidiyor.Sana sormak istediğim tek şey, senin batarya modlu cfwlerin arasında N97 cfw nmi yoksa C6 cfw nmi daha stabil/hızlı/batarya sorunsuzdur? Hangisini önerirsin? Birde bu cfwlerdeki standart olan widgetların ana ekranda kullanılması şarjdan yermi?
Bu arada maxicepte sunrise 1.32 cfwsi alıntı yapılan,kendiside bu siteye yalandan üyecik olan nomadkıray yeni yapacağı versiyonda skyfire gibi bütün videoları açabileceğini iddia ediyor.Ben çok güldüm,sence doğruluk payı varmıdır? :-D
emeğine sağlık yeniden
N97 batarya modlu olanı kullanıyorum MegaMan.Neyse canın sağolsun,Ramblow u yarım saatte bir tarama moduna aldım,idare ediyorum.Beni çok sevindiren olay yeni batarya almış gibiyim sanki,bayağı iyi gidiyor.Sana sormak istediğim tek şey, senin batarya modlu cfwlerin arasında N97 cfw nmi yoksa C6 cfw nmi daha stabil/hızlı/batarya sorunsuzdur? Hangisini önerirsin? Birde bu cfwlerdeki standart olan widgetların ana ekranda kullanılması şarjdan yermi?
Bu arada maxicepte sunrise 1.32 cfwsi alıntı yapılan,kendiside bu siteye yalandan üyecik olan nomadkıray yeni yapacağı versiyonda skyfire gibi bütün videoları açabileceğini iddia ediyor.Ben çok güldüm,sence doğruluk payı varmıdır? :-D
dostum kolay gelsin. sana bir sorum olacaktı
MOD: 20 Conversations'ı Mesajlara Ekleme
Bu modun kurulumunu yaptım. conversations program iconu geliyor uygulamalara. fakat mesajlar kısmında bir değişiklik olmadı. normali bu mu yoksa mesajlar kısmındada bir değişiklik olması gerekiyor mu? Senin c6 v2 fw ni kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?