Ben kullanıyorum. Evet, bazen birden çok işlem yapılınca (internette gezer iken bluetooth kulaklık bağlı iken telefon geldiğinde tel rehberini açıp arayan kişiye birinin tel. nosunu vermek için menüden tel.rehberini açıp tel. nosunu verdikten sonra çağrıyı sonlandırıp internetten çıktığınızda

) 10 sn.liğine kitleniyor. Ovistore'dan bedava AppStop indirdim kitlenmeler çok azaldı. Ekran içine toz kaçıyor. BL-4J pil haricinde pil yok, o da zor bulunuyor. Facebook'taki filmleri indirebilirsiniz. *.avi film takılıyor, 3GPP2 ye convert edince mis gibi çalışıyor. RDM+ ile bürodaki PC'ye bağlanıyorum. 8 GB miniSD taktım, yavaşlamadı. NetQin AV ve M Guard kullanıyorum. M Guard'da BlackList var ve çok güzel cache temizliği yapıyor. Temizlikten sonra gözle görülür şekilde hızlanıyor. Devamlı bluetooth açık, 3 saat konuşuyorum, 16 saat gidiyor. Kulaklığıyla 24 saat.. Nokia RSS reader beta kullanıyorum. Yani 1-2 saat/günde net bağlantısı yapıyorum. Klavye rahatki benim parmaklar sucuk gibidir. Var mı başka soru?