Nokia C6 Klavyeli Kullanan Bi alahın kulu yoqmu be??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fahoberk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 Klavyeli Kullanan Bi alahın kulu yoqmu be??
arkdaslar baslıkta belirttigim gibi nokia c6 almak istiyorm .
ama bazı bayiler telefonu kotulediler ne kdar dogurdur bilgi werin lutfenn!!
telefon yawasmıs yazılımında hata warmıs falan fılan lutfen bılgı werınn!!

Starsley

Bence gayet güzel bir telefon hız bence yeterli tabi daha iyi yapabilirlerdi ev ekranı çok güzel 5mp kamera klavye birde beyaz olanı aldınmı süper yani tavsiye ederim :oke:

mahferer

Üye
Ben kullanıyorum. Evet, bazen birden çok işlem yapılınca (internette gezer iken bluetooth kulaklık bağlı iken telefon geldiğinde tel rehberini açıp arayan kişiye birinin tel. nosunu vermek için menüden tel.rehberini açıp tel. nosunu verdikten sonra çağrıyı sonlandırıp internetten çıktığınızda :D ) 10 sn.liğine kitleniyor. Ovistore'dan bedava AppStop indirdim kitlenmeler çok azaldı. Ekran içine toz kaçıyor. BL-4J pil haricinde pil yok, o da zor bulunuyor. Facebook'taki filmleri indirebilirsiniz. *.avi film takılıyor, 3GPP2 ye convert edince mis gibi çalışıyor. RDM+ ile bürodaki PC'ye bağlanıyorum. 8 GB miniSD taktım, yavaşlamadı. NetQin AV ve M Guard kullanıyorum. M Guard'da BlackList var ve çok güzel cache temizliği yapıyor. Temizlikten sonra gözle görülür şekilde hızlanıyor. Devamlı bluetooth açık, 3 saat konuşuyorum, 16 saat gidiyor. Kulaklığıyla 24 saat.. Nokia RSS reader beta kullanıyorum. Yani 1-2 saat/günde net bağlantısı yapıyorum. Klavye rahatki benim parmaklar sucuk gibidir. Var mı başka soru?:)

hoss

hoss

Üye
bu telefonu almak yerine i5510 u al bana dua edeceksin
c6 da hantal symbian var ekranida basmatik parana yazik olmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...