niko93
Üye
bu telefon kesınlıkle alınmaz tavsıye etmıorum arastırın ınternetten nokia cd kitlenme sorunu yazın göreceksınız her türlü sorunu var şebeke sorunu kıtlenme sorunu bu konuyuda cozen yok onun yerıne samsung alın daha baska bırsey demıyorum son sahıbı olmak ıstemıyorsanız BENCE ALMAYIN BU TELEFONU
benim akrabam nokia shopta bir görevli aynen anlattığı şu c6 sürgülü kapak olduğu için herkez bilir sürgülü kapaklarda arada film vardır hah işte o film çok kısaymış ve sadece oradan sorun veriyomuş benden demesi
Opera Mobile ile birlikte ben hiçbir program açamıyorum. Hatta sadece Opera'yı bile adam gibi kullanamıyorum. 2-3 sekme açınca (bazen 1 tanede bile) RAM yetersizliğinden Opera Mobile kendini kapatıyor. O yüzden Opera 5.1 kullanıyorum devamlı2-) buda en ilgincime giden kitlenme srounu ? nedir abi bu telefnda naptğına bağlı bu bn oyun(sis ve ya hava) + opera mobile + mesaj ı genelde aynı anda kullanırım hiç sorun yaşamadım ???
Opera Mobile ile birlikte ben hiçbir program açamıyorum. Hatta sadece Opera'yı bile adam gibi kullanamıyorum. 2-3 sekme açınca (bazen 1 tanede bile) RAM yetersizliğinden Opera Mobile kendini kapatıyor. O yüzden Opera 5.1 kullanıyorum devamlı
Siz nasıl Mobile ile birlikle Oyun ve Mesajları kullanabiliyorsunuz açıkçası merak ettimTelefonunuzda boş hafıza (RAM) ne kadar normal kullanımda acaba?
Bir de bu aralar fotoğraflara bile bakamıyorum çoğu zaman. Yetersiz hafızza diyor galeriyi açmıyor. Telefonu kapatıp baştan açıyorum mecbur...
Msn ve facebook hala hata weriyo çözümü yok mu ?
Windows live messemger ve facebook wijget açılmyo hata weriyo. Ayrıca ovi de de bu programlar yok
selam arkadaslar bende 1 ay once beyazı cok hos tek sorun gelen mesajlarda yeni gelmiş bazı mesajları 1 saat geri olarak gösteriyo napmalıyım onun dısında ısındım telime hiç kitlenme vs bişi yok
benim akrabam nokia shopta bir görevli aynen anlattığı şu c6 sürgülü kapak olduğu için herkez bilir sürgülü kapaklarda arada film vardır hah işte o film çok kısaymış ve sadece oradan sorun veriyomuş benden demesi
Hayır hocam bence kayar kağağı falan çok güzel telefonun...Kesinlikle katılıyorum...Bende de var c6 ...kutudan çıktığından beri kayar kapakta oynama vardı özellikle alt kısmında telefonun...Zamanla dahada artıyor...Kvk ya verdim 1 aylık telefonu bu yüzden...'0 gündür serviste ses seda yok hala parça bekliyor...Bence daha iyi alternatifleri var...
--------------- Ekleme ---------------
Kayar kapağın gevşekliğinden sorun yaşyan yokmu benden başka ?
Merhaba.kardeş bende de aynı telefon war we gayet güzel ama bir sorum olacak bu telefonu arabalarda radyo frekansına sokabilir miyiz? müzik aktarmak için?? birde ben navigasyonda sesli yönlendirmeyi bulamadım...( bir c6 seweni olarak yardımını bekliorum
nokia N79 frekansa bağlanıyordu fakat onunda üretimi durduruldu... ayrıca benim telfnda Türkçe kadın seçeneği yüklü ama yapamadım.. sürekli GPS Bekleniyor yazıyor..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?