Nokia c6 hard format yardım

Konu Sahibi
Nokia c6 hard format yardım
arkadaşlar telefonuma hard format atmak istiyorum aradım bi türlü bulamadım.s60v5 için yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu ve açma kapama tuşu diyor ama zaten benim telefonumda kırmızı tuş açma kapama tuşu.n97 ile benziyo diye ona baktım klavyeden falan denilenleri uyguladım olmadı bi yardım edermisiniz

heeehh aradım buldum bilmeyenler öğrensin : sol shift tuşu+ space+ silme tuşu + kırmızı tuş a basılı tutup açılana kadar bekliyoruz..

google den flen damı bulamadın

hadi yha ozmn inş. yardım eden biri çıkar

ifa

Üye
arkadaşım bende c6 kullanıyorum ve hard format olayını bende çok aradım ama sonunda buldum. %100 çalışıyorr. bizzat denenmiştir. aşağıdaki linkteki resimde hard format tuşları işaretlenmiştir.
sırasıyla şöyle sol shift+space+backspace(geri silme tuşu)+açma-kapama tuşu na basılması gerekiyor.
not : sıra önemlidir ayrıca bu işlem yapılırken telefon kapalı olmalıdır.... kolay gelsin..

Tepkiler: furkan10115330
merhaba arkdaslar aynı sorun bendede var yaptım inşş olur

nisren

Üye
arkadaşlar siz ne yazdığınızın farkındamısınız nokia c6 da sürgülü klavye vardıda bizmi görmedik ne saçmalıyorsunuz bilmiyorsanız adam gibi söyleyn c6 hard format atılacak fakat sift space tuşlarına bunlara tel kaplıyken nasıl basılacak izah edermisiniz

----------Eklendi @ 23:06:57 ---------- Yazıldı @ 23:04:58 ----------

c6 dokunmatik ekran ve sürgülü klavye yoktur ona göre bi öneri yazarmısınız

buraq61

Üye
c6da sürgü olmadığını mı sanıyorsun

tug-rul

Üye
google görsellerde c6-00 ara bi bak sürgü varmı yokmu bilmeden yok diyorsunuz arkadaşlar.

Arkadaşlar C6-01 e de C6 dedikleri için klavye yok sanıyor C6-00 da fiziksel klavye var.C6-01 de yok

arkadaşlar siz ne yazdığınızın farkındamısınız nokia c6 da sürgülü klavye vardıda bizmi görmedik ne saçmalıyorsunuz bilmiyorsanız adam gibi söyleyn c6 hard format atılacak fakat sift space tuşlarına bunlara tel kaplıyken nasıl basılacak izah edermisiniz yazan arakdasım sen gerizekalımsıın