Nokia c6 Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

durukk96

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6 Güncelleme
Arkadaşlar bugün bi konu okudum nokia c6 için güncelleme çıktı diye ve nokianın resmi sitesine girip baktım gerçekten de var.Benim telefonun sürümü v20.0.42.Nokianın sitesinde v40.0.021 güncellemesi var diye gözüküyor.Fakat telefondan veya ovi suit ten baktığımda güncelleme yok diyor.Merak edip navifirm le baktım orada orjinal v40.0.021 fw si var acaba ordan indirip jaf ile flashlasam bi sorun olurmu.Acil Bir cevap bekliyorum!!!

Bu arada cihaz hackli

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş c6 yazılımı türkçe olarak yayınlanmadı galiba 1 hafta beklersen yazılıma kavuşursun

durukk96

Üye
    Konu Sahibi
ama nokia nın kendi orjinal türkçe sitesinde gördüm

----------Eklendi @ 23:47:25 ---------- Yazıldı @ 23:45:35 ----------

zaten benim için önemli olan navifirm ile indirip flashlamak ama bi sorun çıkarmı diye korkuyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Walla c6 kullanıcısı değilim ama malum c6 portunu kullanıyorum. Ben navifirmden black versiyonunu indirdim (zaten 2 tane var diğeri white). Onun türkçe dil dosyalarını kullanıyorum. Bence kullanabilirsin bir sorun yok ama sorumluluğu sana ait. Ben 5230 umu navifirmden indirdiğim dosyalarla güncelledim.

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Yayınlandı. Ben dun gece 23:40 ta v40 geçtim.

durukk96

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır arkadaşlar sorun çözüldü navifirmden indirip jaf ile flashladım.Birçok sorun kalkmış Tel. daha da hızlandı performans arttı.Herkese çok teşekkürler

----------Eklendi @ 00:30:46 ---------- Yazıldı @ 00:26:36 ----------

off ama şimdi de wlan ile modeme bağlanamıyorum.Bağlanıyor diyor ve öyle kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt