Nokıa c6 facebook wıdget yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musti1995

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa c6 facebook wıdget yardım
arkadaşlar nokia c6 telefonumu güncellemeden önce ana ekranda facebook widgeti wardı. telefonu güncelledikten sonra widget yok oldu.sonra forumdan facebook ve facebook widgeti bulup kurdum. ana ekrandan widgete giriyorum facebook mail ve passowrdu yazdıktan sonra login diyince komut doyası uyarısı: Error occured, status: undefined diye bi hata ile karşılaşıyorum. facebook benim için çok önemli yardımci olursanız sevinirim..

--------------- Ekleme ---------------

bilen yok mu up up up

jarath

Üye
arkadaşlar nokia c6 telefonumu güncellemeden önce ana ekranda facebook widgeti wardı. telefonu güncelledikten sonra widget yok oldu.sonra forumdan facebook ve facebook widgeti bulup kurdum. ana ekrandan widgete giriyorum facebook mail ve passowrdu yazdıktan sonra login diyince komut doyası uyarısı: Error occured, status: undefined diye bi hata ile karşılaşıyorum. facebook benim için çok önemli yardımci olursanız sevinirim..

--------------- Ekleme ---------------

bilen yok mu up up up

ana ekranda seçeneklerden içeriği çevirimiçi olarak seçmelisin eğer yine olmazsa, ovi mağazaya git 5800 seç kendi cihazını ve facebook u yeniden indir kur düzelecektir :aman2:

cumhur_911

Üye
aynı sorun bende de war , bi kaç defa oviden tekrar indirdim ama hala dewam ediyo. varmıdır çözümü . 5800 da c6 hackli fw kurulu. war mı çözümünü bilen ??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...