Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
İnceleme için Teşekkürler. 🙏🏻Telofonun dıştan görünüşü
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BataryasıEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şarj aleti
Şarjı 45 dk - 1 saat arasında tam dolduruyor. Çin malı yazıyor. Kablosu bayağı uzun bu da prize takılıyken telefonu rahatça kullanabilmemi sağlıyor. Telefonda önyüklü uygulamaların tamamı var fakat (Climate Mission 3D oyunu yok. İlk kullanıcı silmiş.) Yeni aldığım bu Telefona şimdilik 3 tane uygulama yükledim : Dragon Sight screenshot , İnternet Connection Stabilizier , Opera Mobile 12
Uygulama ekranını 2 sayfa olacak şekilde düzenledimEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobil veri ve wifi bağlantısı sorunsuz çalışıyor. Bluetooth da normal çalışıyor. Telefonda çalışmayan bir uygulama yok. Tabi hafıza kartı şart yoksa kamerayı ve kaydediciyi kullanamıyoruz. Bunların dışında sim kart yuvası iyi durumda rahatlıkla hattı takıp açtım. Son sürüm Nokıa Belle Refresh
Telefonun daha önce sıfırlandığını düşünmüyorum ya da normal reset yapılmış olabilir. (Çünkü ben ilk nokıa telefonumu kullanırken (yine aynı model) bol sıfırlma yapmıştım ve önyüklü uygulamalar dahi silinmişti. )Galeri de normal nokıanın önyüklü resimleri var. İlk kullanıcının indirmiş olduğu haber ve ms.office uygulamaları var.
Aldığıma göre varmış demek kiNokıanın çin malı olanı varmıymış piyasada
Genelde sivi temasi olsa bile nokialar uzun sure durur yada anakart temizlenirse daha verimi olur bataryayi buzdolaba atma soklama yapmiyor aksine acilsa bile batarya şişme yapiyorHatırkatma : Nokıa telefonumun hoparlörüne sirkeli su dökülmüştü telefoncuya götürmüştüm düzelir mi diye sormuştum imkansız demişti yine de ben atmaya kıyamamıştım o zamanlar kenarda duruyordu. Bugün Nokıa c6 telefonumu çöpe atacaktım son bir kez daha açmaya çalışayım dedim bataryayı buzlukta şoklattım taktım işe yaramadı.
Yeni aldığım telefonun bataryasını taktım. Çaalışştı yok artık ooohaaa dedim. Death race ve opera mini yüklüymüş güç tasarrufu modunda duruyormuş şarjı da tam
Nokıa krallığını yine bana gösterdi.
Mesaj birleştirildi:
Bi önceki sefer de bataryayı buzlukta şoklatmıştım uzun bi süre idare etmiştim. Şimdi bi daha baktım şişme değil biraz göçmüş zayıflamışGenelde sivi temasi olsa bile nokialar uzun sure durur yada anakart temizlenirse daha verimi olur bataryayi buzdolaba atma soklama yapmiyor aksine acilsa bile batarya şişme yapiyor
Ben nokia bl5a bataryalarinda oyle goruyorum buzlaga atinca sisme yapiyor randıman vermiyor zaten en iyisi şoklamak eski sarj aletiyleBi önceki sefer de bataryayı buzlukta şoklatmıştım uzun bi süre idare etmiştim. Şimdi bi daha baktım şişme değil biraz göçmüş zayıflamış
Telefonu atma yahu yedek parça lazım olurDün telefonu da buzlukta şoklatmıştımçalışmıştı
bugün yine açılmadı bile vadesi dolmuş bitkisel hayatta yaşıyor. Atıcam artık yenisi ile yola devam
Bak simdi el becerin varsa telefonu sök anakartı alkol oranı yüksek kolanya ,tiner i eski dis fircasina sür iyice bordu temizle sonra kurutma makinesi ile kurut tak çalışır telefonu buzdolapa atiysan icine su gitmus olabilirDün telefonu da buzlukta şoklatmıştımçalışmıştı
bugün yine açılmadı bile vadesi dolmuş bitkisel hayatta yaşıyor. Atıcam artık yenisi ile yola devam
Calismazsa bile atma lazim olur parçası ben öyle yapiyorumDün telefonu da buzlukta şoklatmıştımçalışmıştı
Hayirli olsun da yinede pahalı bende nokia 808 pw istiyorum arzali calismasin fark etmez gecsn buldum 150 yazmis eve gittigimde alayim dedin fiyat 450 olmus saka gibiBundan 6-7 yıl önceydi
Öğrenciydim
O zamanlar annem nokıa c6 telefonunu kullanıyordu benimse telefonum yoktu.
Sahibinden sitesinde modlu renkli c6 telefonu satan biri vardı 100₺ idi.
Alacak param vardı ama ailem buna izin vermezdi. Nitekim alamamıştım.
Fakat gerçekten istiyordum ve bu telefonu bu yıl aldım ama yine gizli olaraktan
Yahu kendi paramla bana bişi aldırmayan bi aieye sahibim 225 ₺ ye patladı bana yoksa 100₺ ye mal olacaktı bana
Aynen en eski telefonlar bazı android tel lerden bile pahalıAlacaksaniz antika türü cihazlara bakin iyi ediyor ileride
benim nokia 808 pureview ileride 10 20 sene sonra bi kaç yüzbin eder ozaman , eskiycek nasılsa iyi para yaparAynen en eski telefonlar bazı android tel lerden bile pahalı
Bana satsana bu telefonubenim nokia 808 pureview ileride 10 20 sene sonra bi kaç yüzbin eder ozaman , eskiycek nasılsa iyi para yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?