nokıa c6-01 video formatı

Sponsorlu Bağlantılar

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
nokıa c6-01 video formatı
arkadaşlar ben nokıa c6-01 telefona hangi video formatında filim atmalıyım ki açsın .avi attım 720p lik 4gblik ama video oynatılamıyor dedi acaba hangi formata dönüştürüp atayım.

safajk

Üye
flv mp4 oynatıyor ben bunları denedim fazlası da vardır muhtemelen

syildirimmm

Üye
avi açar ama bazı videolarda hata verebilir bazısında ses gelmez görüntü gelir videoya göre değişir atıp dene:bye2:

• Beğen
Tepkiler: iatis

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

u_cosar

u_cosar

Üye
avi at ama bazen ses ve görüntü codecleri uyuşmayabilir haberin olsun bu arada mkv de destekliyor ben kendim denedim

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
mkv mi hadi yha bak bilmiyordum bunu

adnankocak

Üye
çözünürlük 640&360 olması şartıyla wmv,avi ,divx formatını açıyo

----------Eklendi @ 00:58:38 ---------- Yazıldı @ 00:51:38 ----------

onun dışıda 1280 &720 çözünürlükte mp4 videoyu açar

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
normal divx 640 480 de olur

• Beğen

55lim

Üye
ben video ayarını yapamadım c6da bazen youtube bile izleyemiyorvm ne iş amlamadım s60 şüper o konuda ayarlar basitti teli yeni aldım

cortex47

cortex47

Üye
hd çözünürlüğe kadar alabildiğine geniş bir codec ve conteiner yelpazesi var. hd (720p) çözünürlükte ise, .avi, .mp4 ve .mkv denedim. mp4 hiç birinde sorun vermedi. .avi avc codecli olunca sıkıntılı sadece, xvid'de sorun yok tamamen. .mkv ise biraz daha sıkıntılı. yazıldığı kütüphaneye göre ya sorunsuz oynatıyor, ya ses yok, ya görüntü yok, ya da tanımıyor bile. hepsini deneyip yazmak lazım.

• Beğen
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar ben c7 kullanırkende aynı sorun vardı mesala kurtlar vadisi filistin ve birde wawe büyücüleri diye avi filmi oynatıyor ses gelmiyordu şimdi n8 kullanıyorum fakat bunda sesde var görüntüde üst model farkı olabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt