Nokia C6 -01 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

icejojuk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 -01 sorun
Beyler hard format attım telefona attğımda telefon açılması normaldi açıldı ertesi gün telefon şarjdayken telefon kapandı ve sadece

nokia yazısı gelip titriyodu şimdi ise ne telefon açılıyor nede şarj oluyor bu telefonu şarj etmek mumkunmu acaba dead flash atmak çözüm olurmu ?

samurai jack65

samurai jack65

Üye
batarya ile ilgili bi sorun olabilir birde telefon kapalıyken ki Senin tel zaten açılmıyor bi daha format atmayı dene menü ses kısma kamera ve güç düğmesine basılı tut tel Açılana kadar bakalım düzelecekmi olmazsa birde bataryayı değiştir:)

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Bence hiç uğraşma 5 tl ver tamirciye bir flash atsın ilk günkü gibi olur. Dead flash Ben denedim olmadi Aynı tel Bendede var. Flash atayım derken sustu sonra uğraştım olmadi en son tamirciye gittim 2 dakikada yaptı verdi.

icejojuk

Üye
    Konu Sahibi
Biz kendimiz yapamıcaz herhalde simdi forumdan dead flash denedim oda olmadı batarya değiştirdm bi 2 hafta önce orjinal bataryayı kaybettim :( gittim ucuz bi bataryayla idare ediyordum şuan oda olmadı herhalde en iyisi telefoncuya götürmek galiba :)

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Biz kendimiz yapamıcaz herhalde simdi forumdan dead flash denedim oda olmadı batarya değiştirdm bi 2 hafta önce orjinal bataryayı kaybettim :( gittim ucuz bi bataryayla idare ediyordum şuan oda olmadı herhalde en iyisi telefoncuya götürmek galiba :)

Bencede öyle yap çünkü Bende denedim olmadı dead flash işe yaramadı Bende sustu telefon açılmadı sadece nokia yazısı vardı oda gelir gidiyordu. Tamirciye git hemen halleder ama benim tanıdıkti o yüzden fazla para vermedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt