OttomaN TigeR
Üye
-
Konu Sahibi
-
*#7780# yapınca hard format atıyo zaten. O kadar tuşa basmaya gerek yok. Ayrıca formattan sonra yazılım güncelleştirmeye tıklıyosun 3 tane güncelleme çıkıyo. Hepsini kur mağaza sosyal vs. uygulamalar da yükleniyor.Selam Arkadaşlar, Bir çok arkadaş Nokia C6 01'e nasıl soft ve hard format atıldığını öğrenmek istemişler bende konuya yardımcı olmak için nasıl format atacaklarını anlatayım istedim.1. Soft format atmak *#7370# tuşlarına basın (ilgili uyarıyı mutlaka okuyun) telefon kapanacak ve tekrar başlayacaktır (açılması bir kaç dakika sürer).Uygulama hafıza kartına dokunmayıp Telefon hafızası dahil bütün ayarları sıfırlıyor ilk aldığınız günkü gibi oluyor. Format atmadan önce rehber, mesaj, ajanda gibi bilgileri bilgisayara yada hafıza kartınıza yedekleme yapmanızı öneririm. Formatladıktan sonra telefon açıldığında "Hafıza kartı hazırlanıyor" uyarısı geliyor, hafıza kartınızda bulunan uygulamaları tekrar yüklüyor. Bu aşamada telefona müdahale etmeyin. (Bilgi için maydinmaydin kardeşime teşekkürler)2. Hard format atmak için; 4 tuşa birden basmanız gerekir, telefon kapalı halde iken telefonunuzun Menü,Ses kısma,Kamera tuşlarına basılı iken telefonun açma tuşuna basıyoruz, Nokia logo gelene dek tuşları basılı tutun hoşgeldiniz mesajı geldiğinde format başarılı demektir.Hayırlı olsun format işlemi tamamdır inşallah sıkıntısı olan kardeşlerimin bu işlemleri yaptıktan sonra sıkıntıları geçer.
*#7780# yapınca hard format atıyo zaten. O kadar tuşa basmaya gerek yok. Ayrıca formattan sonra yazılım güncelleştirmeye tıklıyosun 3 tane güncelleme çıkıyo. Hepsini kur mağaza sosyal vs. uygulamalar da yükleniyor.
Sağol kardeş sayende ben ve diğer arkadaşlar birşey daha öğrenmiş olduk. Bilgi için tekrar teşekkür ederim.
senin dediğin hard format değil soft format. arasında fark var*#7780# yapınca hard format atıyo zaten. O kadar tuşa basmaya gerek yok. Ayrıca formattan sonra yazılım güncelleştirmeye tıklıyosun 3 tane güncelleme çıkıyo. Hepsini kur mağaza sosyal vs. uygulamalar da yükleniyor.
o zaman 7370 hard formattır. çünkü biri soft diğeri hard. Nokia euro sitesinde öyle yazıyo, kendim uydurmadım kardeş.senin dediğin hard format değil soft format. arasında fark var
Rica ederim
----------Eklendi @ 19:46:10 ---------- Yazıldı @ 19:42:48 ----------
Bu arada senin tuş taktiğiyle format atınca; CNN, E, MOVİE falan da siliniyor. onlardan kurtulmak isteyen tuşla format atarsa daha iyi olur...
bu arada format atmadan bu saçma sapan programlardan kurtulmanın yolu varmı acaba
Rica ederim ne demek efendim maksat işiniz görülsün.saolun cok yararlı oldu
iyı konu ama format atınca ovı mağaza topluluklar vs gıbi uygulamalar sılınıyor
Direk olarak hardformat atmalısın.kardeş ben telefonu hackledim ve tekrar eksi haline yani orjinaline döndürmek istiyorum ne yapmam lazım hangisini önerirsiniz ?
eyvallah hocam çok saol
Direk olarak hardformat atmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?