Nokia C6-01 Sms sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
h_ive3

h_ive3

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Sms sorunu
Merhaba arkadaşlar, kullanmakta olduğum Nokia C6-01 marka telefonum SMS (kısa mesaj) sorunu göstermeye başladı. Mesajlaşırken bir müddet sonra mesajlarım iletilmemeye başlıyor, ne mesaj alabiliyorum ne de gönderebiliyorum. Telefon bu durumdayken hattım kapalı görünüyor, arama da yapamıyorum ve alamıyorum. Telefonu kapatıp açtıktan bir müddet sonra sorun düzeliyor. Ancak bunu neden yapıyor olabilir telefon? Yani her seferinde böyle kapatıp açmak zorunda kalmam hiç hoş değil. Bir çözümü var mıdır acaba?

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
kardeşim sim karttan kaynaklanıyor olabilir. Sim kartı çıkarıp takmayı denemişsindir herhalde. Olmazsa başka bir sim kart dene.

h_ive3

h_ive3

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim sim kartı çıkartıp takmayı denemedim çünkü ondan kaynaklanabileceğini düşünmemiştim. Ondan mıdır acaba? Ben bir deneyeyim en iyisi. :D

__xXx__

__xXx__

Üye
onu dene o da olmassa telefonu geri sil ve formatla sonrada anna güncellemesini yükle sorunun halledilecektir

h_ive3

h_ive3

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar, simi çıkarıp tekrar taktım ve şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor.

__xXx__

__xXx__

Üye
tamam o zaman bu arada telefonundan memnun musun

h_ive3

h_ive3

Üye
    Konu Sahibi
Memnunum valla, ağustosta aldım zaten, yeni daha. İstediğim her şeyi yapabiliyorum, daha fazlasını isteyenler telefon değil bilgisayar kullanmalı bence, çünkü bu telefon "telefon" olarak yeterli bence. (h)

h_ive3

h_ive3

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, sorunum devam ediyor, telefon belli bir süre sonra hatsız konumdaymış gibi ne mesaj alıyor, ne gönderiyor ne de arama yapabiliyor. Yardımcı olun ne yapmam gerekiyor?

__xXx__

__xXx__

Üye
dediğim gibi format atmalısın bi de oviden annayi yükle hem hızı artar hem de sorunun çözülür

h_ive3

h_ive3

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın ama nasıl format atacağım?

__xXx__

__xXx__

Üye
telefondan ayarlar telefon telefon yönetimi orj tel ayarları verisil geri yükle de sonra telefonu pc ye bağla ovi suitten güncellemelerden anna güncellemesini yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt