Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia c6-01 sensör yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djsalih91
Üye
Konu Sahibi
nokia c6-01 sensör yardım
arkadaşlar birini aradığımda veya arama geldiğinde direk ekran kararıyo 1 hafta evvel servisten çıktı böyle oldu önceden sensör normal şeklinde çalışıyodu soft format attım düzelme olmadı herhangi bir ayarı veya çözümü varsa söyleyin acilll
bayram yazıcı
Üye
bendede öyle kafaya takma ekran gelip gitme oluyoya kararınca ekrana 1 defa dokun geliyo
djsalih91
Üye
Konu Sahibi
ekrana dokununca düzelmiyor sadece kilit tuşunu cekince ekran geliyor en çok ta gelen arama oldugu zaman sıkıntı oluyo
bayram yazıcı
Üye
bende ilk 3 saniye yanıyor sonra sönüyor ekrana dokunuyorum geri sönmüyor ekran tuş kilidine gerek yok dene gör aynen yap olma ihtimali var
noss_bar
Emekli Yönetici
hard format at en temiz biliyorum çok zaman alıyor tekrar düzene sokmak ama bir sorunla uğraşmak çözüm bulmaktan iyidir
bayram yazıcı
Üye
arkadaş formatla alakası yok bende başka nedenlerden dolayı format atmıştım düzelmemişti
keys1903
Üye
bende sorun yok
bayram yazıcı
Üye
bence kafaya takmaya değmez şubatta c6 01 n8 e7 c7 oro ya belle geliyo belki düzelir
djsalih91
Üye
Konu Sahibi
bir kaç gün teknosadaydım oradaki c6-01 lerde belle yüklüydü belle çıktı mı acaba
bayram yazıcı
Üye
fabebook c6 01 fan pagede yayın tarihi ve nokıa.com dada açıklandı 5-10 şubatta kesin geliyor
kdryrdkl91
Üye
bndede aynısı oldu sen durumu çözdünmü kardesim. ben telefonu düşürdüm dokunmatik ekran ve iç ekran değişti senin sorunun aynısı oluştu çözüm buldunmu?
atakan25
Üye
konuşma sırasında ekran kararır ekrana temas edip arama iptal olmasın diye
texasteam
Üye
arama geldiğinde veya arama yaptığınızda telefonunuzda da ki yakınlık sensörü devreye giriyor ve ekranı klitliyo konuşurken ekrana basılmasın diye bundan dolayı arama yaptığınızda telefonu kulağınızda uzak tutun ve sensörün olduğu yerden ekran ışığının yandığını görüceksiniz telefon alırken hava için almayın donanımsal ve yazılım olarak biliyosanız alın sonra çoookk ışık söndü dersiniz
djsalih91
Üye
Konu Sahibi
sensörün ne olduğunu biliyorum merak etme ancak sensör anormal çalışıyo yani direk ekran kararıyo ancak tuş kilidiyle açılıyo gece gündüz farketmiyo servisten sonra böyle oldu
sensörün ne olduğunu biliyorum merak etme ancak sensör anormal çalışıyo yani direk ekran kararıyo ancak tuş kilidiyle açılıyo gece gündüz farketmiyo servisten sonra böyle oldu