Nokia C6-01 (Nokia C6-01)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 (Nokia C6-01)
Merhaba arkadaşlar Nokia C6-01 almayı düşünüyorum 5800 Navigation Edition, X6 derken son olarak C6-01 takıldım piyasa fiyatı ortalama 700 TL tavsiye edermisiniz özellikle kullanan arkadaşlar, tavsiye etmezseniz aynı fiyata hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz şimdiye kadar hep nokia kullandığım için değiştirmekte istemiyorum özellikleri ve fiyatıda makul geliyo yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Az daha zorla bütçeni, 100 150 TL ekle, C7 al derim...

roach117

roach117

Üye
c7 alacağına 100 daha koy n8 al vs vs bu böyle gider. ben c6-01 kullanıyorum gayet memnunum bi sorununu görmedim daha ama çok foto çeken biriysen otofokusu yok c6-01in o kötü bi özelliği. onun dışında hd videosu filan gayet güzel. oyun program vsleri iyi çalıştırıo haritaları filan normal bi sorun çıkarmadı sağolsun (: çok kişide de yok tavsiye ederim.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
c7 alacağına 100 daha koy n8 al vs vs bu böyle gider. ben c6-01 kullanıyorum gayet memnunum bi sorununu görmedim daha ama çok foto çeken biriysen otofokusu yok c6-01in o kötü bi özelliği. onun dışında hd videosu filan gayet güzel. oyun program vsleri iyi çalıştırıo haritaları filan normal bi sorun çıkarmadı sağolsun (: çok kişide de yok tavsiye ederim.

yani benim için ekran boyutu küçük. o yüzden önerdim...

roach117

roach117

Üye

yani benim için ekran boyutu küçük. o yüzden önerdim...

haklısın ona lafım yok c7 iyi telefonda benim gibi bütçesi yoktur arkadaşın(yoksa ben de n8 filan düşünüodum) ondan tel hakkında bilgi verdim (:

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar bende bi ara n8 düşünüyodum ama o kadar para vermek istemiyorum tele arkadaş c7 tavsiye etmiş c7nin kasası hoşuma gitmiyor ondan tercih etmedim n8de pahalı benim için en uygunu c6-01 fiyat ve görünüş açısından özellikleride cabası ekran boyutlarıda aynı bildiğim kadarıyla hepsi 640x360 çok foto ilede işim olmaz çok teşekkür ederim konuya ilgi gösterdiğiniz için... :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
640x360 olan pixel sayısı, o 3ünde de aynı. Ekran boyutu N8 ve C7 de 3,5 inch iken C6-01 de 3,2 inch. Çok küçük bana göre...

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
    Konu Sahibi
640x360 olan pixel sayısı, o 3ünde de aynı. Ekran boyutu N8 ve C7 de 3,5 inch iken C6-01 de 3,2 inch. Çok küçük bana göre...

Haklısındır ben bu kadar teferruatlı anlamam ama c6-01 bana yeter diye düşünüyorum zaten 700 tlden fazlada vermek istemiyorum tel için.

cooseen

Üye
C7 ve N8 modellerine nazaran bir kaç özelliği eksik olsada en az onlar kadar kullanışlı bir telefon bizzat kendim kullanıyorum şubat ayında aldım.Tek sıkıntım müzik aktarma onunda c6 ile bir alakası yok zannedersem klasör klasör listemek istiyorum oda olmuyor.Birde dahili belleği düşük 540mb ama harici belleği yüksek alırsın olur biter bende tek el kullanımı için çok ideal diğerleri gibi 2 elini kullanmana gerek yok dokunmatiğin keyfini almak için sağ baş parmak yeterli :):oke::aha:

• Beğen
Tepkiler: musti_e_m
SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
    Konu Sahibi
C7 ve N8 modellerine nazaran bir kaç özelliği eksik olsada en az onlar kadar kullanışlı bir telefon bizzat kendim kullanıyorum şubat ayında aldım.Tek sıkıntım müzik aktarma onunda c6 ile bir alakası yok zannedersem klasör klasör listemek istiyorum oda olmuyor.Birde dahili belleği düşük 540mb ama harici belleği yüksek alırsın olur biter bende tek el kullanımı için çok ideal diğerleri gibi 2 elini kullanmana gerek yok dokunmatiğin keyfini almak için sağ baş parmak yeterli :):oke::aha:

Evet en çokta ebatlarının ufak olması güzel ele avuca ve cebe sığmayan devasal bişi değil...

zbdy28

Üye
c7 alacağına 100 daha koy n8 al vs vs bu böyle gider. Ben c6-01 kullanıyorum gayet memnunum bi sorununu görmedim daha ama çok foto çeken biriysen otofokusu yok c6-01in o kötü bi özelliği. Onun dışında hd videosu filan gayet güzel. Oyun program vsleri iyi çalıştırıo haritaları filan normal bi sorun çıkarmadı sağolsun (: çok kişide de yok tavsiye ederim.
arkadaşa katılıyorum fotoğraflarla işin yoksa rahatsın ama benim tek dert yandığım özelliği o, otofoks var mı diye araştırmayı bile unuttum bianda aldım zaten kasımdan beri kullanıyorum çok kullanışlı c7 den en ufak farkı yok sadece otofoks ve ekran boyutu ama 150 tl vermektense c6-01 iyidir

tetetex

Üye
c6-01 güzel bir telefon
severek kullanıyorum sadece iki husus biraz beni üzüyor
ekranının küçük olması ve otofokus
bunları saymazsan telefon güzel
fiyatının hakkını sonuna kadar veren bir cihaz

u_cosar

u_cosar

Üye
bak ben c6-01 kullanıcısıyım ama keşke biraz daha para katıp c7 alsaydım diyorum bazen özellik bakımında c7 daha iyi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne gibi bir + özelliği varkı

SheFy

SheFy

Üye
Ben de sana nokia 603 öneriyorum... Bi güzelce kıyaslayalım aklıma gelenleri... Nokia 603'ün +yönleri 1GHz işlemci hızı
512 mb Ram
128 mb 3d Ekran kartı
Usb on the go
nfc
3.5 inç ekran boyutu
1000 nit parlaklık
C6-01 +yönleri
ön kamerası var kamerası 8mp
led flash var... İşte aklıma gelen farklar ben 603 le tanışmadan önce bende c6-01 almayı istiyordum şimdi ise 603 ile doğru karar verdiğimi düşünüyorum... Ayrıca 603 belle fp1 güncellemesi alacak 1.3GHz işlemci hızına çıkabilir şimdilik kesin değil...

Emin SOLAK

Emin SOLAK

Üye
kardeş ben de c6-01 kullanıcısıyım, bende hiç bir sorun yok tavsiye ederim, hem indirimde bulabilirsen (ben 555 tl ye aldım) kar da yaparsın

mcalisir

Üye
c6-01 kullanıcıyım telefon ile ilgili sorunum yok otofokus olmaması tek problem onun haricinde arkadaşımda n8 var aynı işleri yapabiliyoruz ben 600e almıştım ... Bana göre fark kamera ve ekran n8 ile aynı uygulamaları sorunsuz kullanabiliyorum

atakan25

atakan25

Üye
telefon küçük olduğu için ekran boyutu normal ama kalitesi boyutu unuttturur ayrıca belleden sonra şarj göstergeleri daha az yer kapladığından ekran büyümüş gibi geliyor bana

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bence 603'ede bak derim bende c6-01 kullanıcısıyım tipi 603'ten güzel bence ama 603'ün işlemcisi daha iyi ekranıda daha büyük tek eksiği 5 mp olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt