Nokia c6-01 mobil veriyi iptal etme acil yardim lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 mobil veriyi iptal etme acil yardim lütfen!
Arkadaşlar c6-01 var bende babama verdim ama oda daha yeni öğreniyo kullanmayi yanlişlikla mobil veriye tiklamiş 5tl gitmiş yine öyle olmasindan korkuyorum mobil veriyi nasil tamamen kapatabilirm ??

• Beğen
Tepkiler: yunus_ 123

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yokmu bilen acil çok lazım lütfen

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yanlışlıkla mobile veriyi tıklatiyorsaniz; operatörünuzü arayıp internet erişiminizı iptal ettirebilirsiniz

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
internetin ayarlarını kaldırdım böyle çözülmezmi acaba ağ hedeflerinden turkchell interneti kaldırdım

- - - Eklendi - - -

Şimdi şu sorunu çözdürün baya bi dua edicem acil çözmem lazım valla daraldım

irememre

irememre

Üye
arkadasim yukardan bildirimler sekmesini indir mobıl veriyi kapat bu kadar basit tabi belle kullanyorsan ama en iyi çözüm operatrdn kapattırmak

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
Yok Onu bende biliyorum ama babam yanlışlıkla basmış geçen gün onun ıcın tamamen kapatmak istiyorum ağ hedeflerinden türkchell interneti sildim.şimdi mobil veriyi açsamda girermi acaba?

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Aslında nete giren widgetlerin girmesini önleyebilirsen sorunu çözebilirsin.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Mobil veri sinirlayiciyi mb olarak tanimla de ve 0 yap mobil veriyi kapat

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir widget yok.Ve sınırlayıcı yap diyorum 0 yazıyorum kabul etmiyo yani hata vermiyor ama kotasız kalıyor düzelmiyor yani

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
kardes aynı sorunu bende yaşadım fatura hep kabarıyodu. internet ayarlarını sildim tel den .wifi varsa neti kullanym ki işyerinde var. onn dısında kullanmym.. ayarlar-bağlantı-ayarlar-ağ hedefleri . buradaki tüm erişim noktalarını siliyorum .. veya m.veri kapalıyken WEB e gir ayarlar-genel-erişim noktası -GEREKTİĞİNDE SOR yap. böylede çözebilirsin .böylece her net e bağlanması gerektiğinde hangi ayarları kullanması gerektiğini soracak tır .. umarım işine yarar

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
Ben direk ayarları sildim.Sorun öyle çözülüyorsa tamam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt