Nokia c6 01 kamera netleştirme...

Konu Sahibi
Nokia c6 01 kamera netleştirme...
Arkadaşlar ben nokia c6 01 ile yazıları yakından çekmek istiorum fakat yazılar bulanık gözüküyor.
5800 veya iphone 3 8gb de gördüm netleştirme özelliği var hafif basılı tutunca netleşiyor acaba nokia c6 01 için bir program çıkmışmıdır. Ya da benim bilmediğim bi yere basılıpta mı yapılıo netleştirme ?

.Murat.

Üye
o dediğin autofocus ve senin telefonda yok programlada düzeltilmez donanımsal bir sorun
büyütec kullanarak yazıları çekebilirsin

Tepkiler: OttomaN TigeR

doctorrr

Üye
kamerasında otofokus özelliği bulunmadığından yakın çekimlerde çok vasattır c6-01

Tepkiler: OttomaN TigeR

.Murat.

Üye
bende c7 varken yazıları çekmek için büyüteç kullanıyordum

doctorrr

Üye
tempestshine can yokmu o webcam merceğini paket lastiğiyle sabitlemişti kameraya makro çekim yapıyordu

ben 5228 ile cektim yakin resimler. cetvel kullandim. mercek falan yoktu. cetvelin uzerinde kucucuk bir delik vardi. o deligi kameraya tutturdum. cok iyi olmasa da okunabilir fotolar cektim.

n97 minim vardı çok iyi çok net çekiyordu fotoları e7 aldım çok bulanık ve karanlık fotolar çekiyor.

Af olmayan telefonda yakın çekim de sorun çıkması normal

arkadaşlar c6-01 hafıza kartı olmadan fotoğraf ya da video çekemıyor mu

KxTR79

Üye
autofocus olmadığı için programla falan olmaz fakat bi arkadaşımız mercekle süper derece işler çıkarmış benim gibi yanında mercek taşı işe yarıyor

asigsasi

Üye
ya ön kamera ile yazıları bile çekersin ya da mercekli plastik cetvellerin mercegini kesip yanında taşı

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/bir-plastik-cetvel-neler-yapabiliyor-bakin-645743.html