Nokia c6 01 kamera netleştirme...

Sponsorlu Bağlantılar

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6 01 kamera netleştirme...
Arkadaşlar ben nokia c6 01 ile yazıları yakından çekmek istiorum fakat yazılar bulanık gözüküyor.
5800 veya iphone 3 8gb de gördüm netleştirme özelliği var hafif basılı tutunca netleşiyor acaba nokia c6 01 için bir program çıkmışmıdır. Ya da benim bilmediğim bi yere basılıpta mı yapılıo netleştirme ?

.Murat.

.Murat.

Üye
o dediğin autofocus ve senin telefonda yok programlada düzeltilmez donanımsal bir sorun
büyütec kullanarak yazıları çekebilirsin

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
doctorrr

doctorrr

Üye
kamerasında otofokus özelliği bulunmadığından yakın çekimlerde çok vasattır c6-01 :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
.Murat.

.Murat.

Üye
bende c7 varken yazıları çekmek için büyüteç kullanıyordum

doctorrr

doctorrr

Üye
tempestshine can yokmu o webcam merceğini paket lastiğiyle sabitlemişti kameraya makro çekim yapıyordu :ehe

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
ben 5228 ile cektim yakin resimler. cetvel kullandim. mercek falan yoktu. cetvelin uzerinde kucucuk bir delik vardi. o deligi kameraya tutturdum. cok iyi olmasa da okunabilir fotolar cektim. :)

blackcemre

Üye
n97 minim vardı çok iyi çok net çekiyordu fotoları e7 aldım çok bulanık ve karanlık fotolar çekiyor.

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Af olmayan telefonda yakın çekim de sorun çıkması normal:)

Symbianize

Symbianize

Üye
Autofocus yok

karadag63

karadag63

Üye
arkadaşlar c6-01 hafıza kartı olmadan fotoğraf ya da video çekemıyor mu

KxTR79

KxTR79

Üye
autofocus olmadığı için programla falan olmaz fakat bi arkadaşımız mercekle süper derece işler çıkarmış benim gibi yanında mercek taşı işe yarıyor

asigsasi

asigsasi

Üye
ya ön kamera ile yazıları bile çekersin ya da mercekli plastik cetvellerin mercegini kesip yanında taşı

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/bir-plastik-cetvel-neler-yapabiliyor-bakin-645743.html

Üst Alt