nokia c6-01 işletim sistemi acaba nokia tarafından ilerde windows phone olabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokason

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 işletim sistemi acaba nokia tarafından ilerde windows phone olabilir mi
şuanda sbmyıan anna var şubatta belle olcak sonra bu symbianın windows phone iştelim sistemi olablime ihtimali var mı

farukbekl

farukbekl

Üye
Yav arkadaş..artık bırakın bu işleri ...yok windows phone yüklenirmi...android yüklenirmi...adamlar zaten yüklense..en başında yaparlar o işi.. adamlar symbianla çalışıyor...

AndroidOne

AndroidOne

Üye
Yav arkadaş..artık bırakın bu işleri ...yok windows phone yüklenirmi...android yüklenirmi...adamlar zaten yüklense..en başında yaparlar o işi.. adamlar symbianla çalışıyor...

yaşaa patrona datron.

Del Rey

Del Rey

Üye

Dediğin harfi harfine doğru. Nokia'sını alan buraya gelip konu açıyor "Telefonuma Android yüklemek istiyorum" falan falan. İşiniz gücünüz yok mu sizin ya?

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Nokia alan Sanki sakat çoçuk almış muamelesi yapıyor arkadaş yüklenmez android felan çok konuşacaksanız almayın aynı paraya gidin android alın biz mutluyuz Symbianla :off:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
ben de androide symbian yükliyecem :):)

AndroidOne

AndroidOne

Üye
[h=2]Symbianım benim binicik sevgilim söyle senden başka kimim var benim !! :alkis[/h]

_RYUK_

_RYUK_

Üye
forever symbian :)

YkPkY

YkPkY

Üye
ben 8110umda belle kullanıyorum :)

yeauw

yeauw

Üye
Nokia alan Sanki sakat çoçuk almış muamelesi yapıyor arkadaş yüklenmez android felan çok konuşacaksanız almayın aynı paraya gidin android alın biz mutluyuz Symbianla :off:
VAroooooooooooooooooooooollll :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt