|| Nokia c6 01 ile ilgili bir sorum olacak kullanıcılar bakabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
|| Nokia c6 01 ile ilgili bir sorum olacak kullanıcılar bakabilir mi
Arkadaşlar nokia c6 01'de bildirim çubuğu var mi android sistemi gibi? Yani diyelim ki e posta geldiğinde, sosyal paylaşım sitelerinden bildirimleri anında alabiliyor muyuz? Bu bildirim olayı android'de var e posta veya facebook twitter'dan mesaj geldiğinde anında bildirim çubuğuna gelirdi. C6 01 de böyle bir özellik var mi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
e maillerini ayarla netini sürekli açık tut gelir

soyluozcan

Üye
Anında e-posta alabilirsin. Direk gözükür. Ancak sosyal paylaşım siteleri için bu mümkün değil diye biliyorum.

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
yani 5800 dan veya x6 dan bu yönü itibariyle pek bir fark yok o zaman

soyluozcan

Üye
Öyle gözüküyor.

by.frozen

by.frozen

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]olur mu ya. 8mp kamerada optik zoom yok. Başka hiç bi şeyden sıkıntı çekmezsin e mail Wigdet var giriş sayfalarından birine koyarsın olur biter bildirim çubuğuna mesaj cevapsız arama falan geliyo ama kamera sıkıntı olmaz diyorsan tavsiye ederim ki kamera yakın çekim dışında mükemmel hele ki gündüz çekiyosan :)[/SIZE][/COLOR]

soyluozcan

Üye
adam sadece bu yönü itibariyle diyor. yanlış bilgilendirme yapmayalım optik zoom piyasadaki akıllı telefonların hiç birinde yok.

• Beğen
Tepkiler: fatih006

soyluozcan

Üye
Var tabi ki.

• Beğen
Tepkiler: fatih006
pomak2010

pomak2010

Üye
Bir sorum daha olacak

- - - Eklendi - - -

Nokia c6 01 e gelen belle güncellemesi ile aşağı açılır bildirim çubuğu özelliği var mi? Aşağıdaki resimde olduğu gibi
var şahsen ben kendim yükledim belleyi o aşağı çubuğundan war.

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
var şahsen ben kendim yükledim belleyi o aşağı çubuğundan war.

Teşekkür ederim. Ama e mail facebook ve twitter bildirimleri gelmiyormuş o yüzden çok daha önemli bir özellik değil.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
giriş ekranına vidget olarak eklersen gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt