suskunderbedar3
Üye
-
Konu Sahibi
-
online mesajlaşma içinmi lazım kaderş
Chat için mi istiyorsun kardeşim yoksa facebookda dolaşmak için mi ?
benim tavsiyem opera minidir dostum ve masaüstü kullanıp pcden kullanır gibi facebooka gir. Hız sorunuda yok
alttaki yolu takip et
touck facebook giriş yap
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonra alttaki linke tıkla ve açılan sayfanın url sini kopyala diğer açtığın facebook sayfasına arama çubuğuna yapıştır masaüstü facebook hazır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
url yapıştırınca giriş yapmanı isterse sürekli açık kalsın işaretle ve giriş yap mobil görünüme atarsa işlemi tekrarla
her ikisi içinde kardeş hem mesaj hem dolaşma
- - - Eklendi - - -
her ikisi içinde kardeş
- - - Eklendi - - -
kardeş opera mini yüklü internet takılıyor onda bazende şebeke internet açık bağlantı yok diyor operadan
bende sorun yok ve bildiğin pc gibi açıyor resim boyutuda büyük yani sorunsuz
FbTouch adlı uygulamayı indirebilirsin forumda mevcut.
Chat istiyorsanda Nimbuzz'u öneririm
e buddy de iyi chat için
http://www.maxicep.com/symbian-3-sosyal-aglar-sohbet-e-posta/nimbuzz-v3-02-2-s60v5-s-3-signed-resmi-turkce-524610.html
- - - Eklendi - - -
bu programıda kullanabilirsin widget desteğide mevcut
http://www.maxicep.com/symbian-3-sosyal-aglar-sohbet-e-posta/jiikoo-fmobi-v3-03-0-symbian-3-signed-resmi-turkce-668679.html
haklısın hocam ebudy chat için on numara
- - - Eklendi - - -
eyvallah hocam ben bi kuraym bunları yorumlarım
hocam link atarmisiniz mobilim
c6-01 im var benim sarjı bitti kapandı . bi on dakika sonra şarja takıp açmak istedim. hattımın pin kodunu kabul etti ama kilit kodu yanlış dıyor aslında dogru ama kabul etmıyosonra telefoncuya götürdüm flaş atılcak dediler bıraktım flaş atarken kapanmış bende bulundugum ılden ayrılmak zorunda kaldıgım ıçın telefonu geri aldım işlem yarım kaldı simdi açılmıyor hiç. birkeresinde üstüne yagmur suyu gelmişti ama açılyodu kullanıyodum ama kapandıktan snra bıdaha açılmadı bna yarım edermısınıızz (
teşekkur ederim baktım o sayfaya ancak mümkünatı yok ben uygulayamam o yazılanları çünkı hıç anlamam
Telefonunu Scandinav yazılımıyla öldürmüştür büyük ihtimalle
Bu konunun yararı dokunacaktır bir sorun olursa bana danışabilirsin bildiğim kadarıyla yardım ederim
teşekkur ederim baktım o sayfaya ancak mümkünatı yok ben uygulayamam o yazılanları çünkı hıç anlamamen iyisi ben kvk ya götüreyim belki orda yapabiliirlerr (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?