nokia c6-01 için acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1.imakandi

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 için acil yardım
arkdaşlar ben nokia c6-01 almayı düşünüyorum bana avantaj ve dezavantajlarından bahsedermisiniz bununla aynı fiyatta olup daha iyi bir telefon var mıdır? bu telefonda ovi mağazasında telefonuma uygun neler indirebilirim? faceden video izleme gibi bir şansım var mı? bu telefon parasına göre iyi midir yoksa bu parayla daha iyisini alabilirmiyim önerileriniz bekliyorum acil 2 hafta içinde almayı planlıyorum.

saygılar...

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
gir hepsi buradaya fiyat aralığını yaz çıksın aynı kulvardaki telefonlar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O telefon 800 liradan düstü o söyledigin fiyata ve kimseye dinleme gidip al.
Kaçırma!

anılbaran

anılbaran

Üye
al kardeşim al bak kacırma ;)

1.imakandi

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar ovi mağazında telefonum için neler indirebilirim peki ben pek bilmemde bu işleri :D alıcam galiba daha iyisini o fiyata görmedim çünkü :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
al ama annaya guncelleme kamerası video çekimı dokunmatik kalitesı falan 10 numara telefon ama annaya guncelleme en önemlı sorunu sarj sorunu ovı mağzada çok uygulama var kafana göre indir

1.imakandi

Üye
    Konu Sahibi
peki bu anna nedir bana açıklarmısınız benim için şarj o kadar önemli değil herşeyini kullandığımda 1 gün yetse gene benim için yeterlidir bana bu anna güncellemesini açıklarmısınız ne işe yarar nasıl yapılır gibi lütfen ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
peki bu anna nedir bana açıklarmısınız benim için şarj o kadar önemli değil herşeyini kullandığımda 1 gün yetse gene benim için yeterlidir bana bu anna güncellemesini açıklarmısınız ne işe yarar nasıl yapılır gibi lütfen ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim.
Anna yazılım güncellemesi işte. Daha iyi arayüz ve daha iyi performans demek. Ama beta sürümü olduğundan henüz birtakım hatalar ve eksiklikler olabiilir şarjın önceki sürüme göre daha çabuk bitmesi gibi. Final sürümü resmi olarak çıktığında sorunsuz olacağından onu yüklemen daha yerinde olacaktır.

Lenneth

Üye
Symbian yerine Androidle gelse kacirmayin alin derdim ama iste...

1.imakandi

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 aldım dün gerçekten çok güzel ve aldığım gün anna güncellemesi çıktı bende güncellemeyi yaptım şarj o kadar da önemli değil 1 gün idare etse bile yeterli benim için.

peki final güncelleme ne zaman çıkar sizce?

----------Eklendi @ 21:39:52 ---------- Yazıldı @ 21:38:17 ----------

Anna yazılım güncellemesi işte. Daha iyi arayüz ve daha iyi performans demek. Ama beta sürümü olduğundan henüz birtakım hatalar ve eksiklikler olabiilir şarjın önceki sürüme göre daha çabuk bitmesi gibi. Final sürümü resmi olarak çıktığında sorunsuz olacağından onu yüklemen daha yerinde olacaktır.

güncelleme olduğunu biliyorumda yani çok kötü gösteriyorlar niye bu kadar şarjı kafaya takıyorsunuz ki gece yatmadan önce şarja koyarsın sabaha dolar dimi bu kadar sorun edilcek bişey değil bence ve de performans benim için en önemlisidir.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
c6-01 aldım dün gerçekten çok güzel ve aldığım gün anna güncellemesi çıktı bende güncellemeyi yaptım şarj o kadar da önemli değil 1 gün idare etse bile yeterli benim için.

peki final güncelleme ne zaman çıkar sizce?

----------Eklendi @ 21:39:52 ---------- Yazıldı @ 21:38:17 ----------

güncelleme olduğunu biliyorumda yani çok kötü gösteriyorlar niye bu kadar şarjı kafaya takıyorsunuz ki gece yatmadan önce şarja koyarsın sabaha dolar dimi bu kadar sorun edilcek bişey değil bence ve de performans benim için en önemlisidir.
Ben sadece duyduğumu yazdım. şarj önemli değil diyorsan sorun yok :oke:

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
arkdaşlar ben nokia c6-01 almayı düşünüyorum bana avantaj ve dezavantajlarından bahsedermisiniz bununla aynı fiyatta olup daha iyi bir telefon var mıdır? bu telefonda ovi mağazasında telefonuma uygun neler indirebilirim? faceden video izleme gibi bir şansım var mı? bu telefon parasına göre iyi midir yoksa bu parayla daha iyisini alabilirmiyim önerileriniz bekliyorum acil 2 hafta içinde almayı planlıyorum.

saygılar...
Kardeşim bende alalı daha 3 hafta oldu telefondan gayet memnunum dediğin gibi şarj hiç problem deil sabahtan akşama kadar doyasıya oynıyorum film izliyorum gece yatmadan önce sabahakadar şarjda kalsın ;) Problem yok Film izlemek çok Zevkli böyle bir telefonda Yalnız aldığım sert kap Telefonun yanlarını biraz çizdi :S Canım sıkıldı ona biraz ama telefon 10 Numara

1.imakandi

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bende alalı daha 3 hafta oldu telefondan gayet memnunum dediğin gibi şarj hiç problem deil sabahtan akşama kadar doyasıya oynıyorum film izliyorum gece yatmadan önce sabahakadar şarjda kalsın ;) Problem yok Film izlemek çok Zevkli böyle bir telefonda Yalnız aldığım sert kap Telefonun yanlarını biraz çizdi :S Canım sıkıldı ona biraz ama telefon 10 Numara

arkadaşım benimde başıma geldi dün telefonu bel hizamdan düşürdüm çok ufak bir çizik oldu köşesinde o gün çok keyifliydim tüm keyfimi aldı götürdü resmen telefonun düşmesi :S :D
arkadaşlar teşekkür ederim alalı 2 gün oluyor gerçekten güzel telefon :D filmi internetten filan mı izliyorsun? bir de bu telefona bir sürü program yüklemiş aldığım yer burda hangileri daha çok önemsizdir acaba? web tv de natgeo var ama ordaki videolar fragman niteliğinde,bir de 2 gb hafızası 800 mb lara indi 68 şarkı var ama programlar çok yer kaplıyor hangilerri önemsizdir hangilerini silmemi önerirsiniz özellikle c6 kullanıcılar için bu sorum :D

emsalsiz35

Üye
Arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye burdan sorayım bende. Ekran sensör ışığı ayarını yapamadım. Güneşli veya aydınlık ortamda ekran ışığı daha parlak oluyor ancak daha loş ortamda ışık seviyesi düşüyor bunu sabitlemenin yolu nedir acaba. Çünkü tam tersi olması lazım loş ortamda ekran ışığına ihtiyaç oluyor zaten fakat karanlıkta daha düşük oluyor ışık seviyesi. Bir de bir şeye daha dikkat ettim. Telefonu elimde hafif oynattığım zamanda (karanlık ortam dahil) ekran ışığı artıp kafasına göre düşebiliyor çözemedim yorumları bekliyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye burdan sorayım bende. Ekran sensör ışığı ayarını yapamadım. Güneşli veya aydınlık ortamda ekran ışığı daha parlak oluyor ancak daha loş ortamda ışık seviyesi düşüyor bunu sabitlemenin yolu nedir acaba. Çünkü tam tersi olması lazım loş ortamda ekran ışığına ihtiyaç oluyor zaten fakat karanlıkta daha düşük oluyor ışık seviyesi. Bir de bir şeye daha dikkat ettim. Telefonu elimde hafif oynattığım zamanda (karanlık ortam dahil) ekran ışığı artıp kafasına göre düşebiliyor çözemedim yorumları bekliyorum.

Senin olaya bakıs açın farklı ısık sensörü karanlık ortamda ısıgı düsürür çünkü karanlıkta ekranın okunurlugu yüksektir.
Ama günes ısıgı altında ekran okunması zorlanır bu yüzden parlaklıgı artar.
Sensörü devreden çıkarmak için ayarlardan ekran parlaklıgını maksimum yap ama buda bataryadan çok yer.

1.imakandi

Üye
    Konu Sahibi
bence sensörü olduğu gibi bırakmalısın sonra değiştirince memnun olmayabilirsin arkadaş zaten nasıl değiştirebileceğini gösterdi :D

AsaRTy

AsaRTy

Üye
C6-01 4 Gün Önce Aldım Ve Şuı Anda Çok İyi Şekilde Çalışıyor. Şarj Konusunda Evet Biraz Fazla gidiyor Fakat Gelecek İşletim sistemi Güncellemsi İle Gidecektir. Bu Arada Bilgisayardan Yaptığı
Bütün internet Aktiivitelerini Telefondan Yapıyorsun. Ovi Mağada Kategoriye Göre istedğin Her şey Var. Birde Dikkatimi Çeken WİFİ Alanı Çok Geniş .

ali.oren

ali.oren

Üye
c6-01 aldım dün gerçekten çok güzel ve aldığım gün anna güncellemesi çıktı bende güncellemeyi yaptım şarj o kadar da önemli değil 1 gün idare etse bile yeterli benim için.peki final güncelleme ne zaman çıkar sizce?----------Eklendi @ 21:39:52 ---------- Yazıldı @ 21:38:17 ----------güncelleme olduğunu biliyorumda yani çok kötü gösteriyorlar niye bu kadar şarjı kafaya takıyorsunuz ki gece yatmadan önce şarja koyarsın sabaha dolar dimi bu kadar sorun edilcek bişey değil bence ve de performans benim için en önemlisidir.
öyle diyosunda kardeş anna yükledikten sonra sabaha kadar şarjda da kalsa eğer interneti çok kullanıyosan öğleye şarjı bitiyo. Ben alalı 1 hafta olmadı ama samsung wave ile değiştirmeyi düşünüyorum

1.imakandi

Üye
    Konu Sahibi
öyle diyosunda kardeş anna yükledikten sonra sabaha kadar şarjda da kalsa eğer interneti çok kullanıyosan öğleye şarjı bitiyo. Ben alalı 1 hafta olmadı ama samsung wave ile değiştirmeyi düşünüyorum

sende öyle diyorsun ama anna güncellemesi yaptım hep güç tasarrufunda bırakıyorum şarjı 1:30 saatte dolduruyor ve bana 1 gün dayanıyor yeter bana ama gün boyu oyun oynarsam yetmiyor bende fazla oyun oynayan biri değilim zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt