Nokia c6-01 hard format sonrası:(((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 hard format sonrası:(((
merhaba arkadaşlar telefonda beya bi uygulama felan vardı ağırlaşmıştı telefon ve hafıza kartı dolmuştu bende format atıyım ilk aldıgım günkü gibi olsun dedim bilmeden gittim format attım rehberi yedeklemiştim sadece neyse format attım sonra hafıza kartını biçimlendirdim orjinal uygulamaları haritalar shazam felan hepsi gitti telefonda sadece rehber müzik videolar ayarlar felan var :(( ilk günkü belleyi nasıl geri alabilirim hafıza kartı bomboş bilmeden biçimlendirdim(nokianın orjinal uyglamarını istiyorum bellenn ilk menüsünü) :S neyse nokia suite ile güncelleştireyim dedim ne haritalar geldi nede shazam felan hiçbirşey gelmedi sadece facebook ve twitter güncellemesi geldi:vur arkadaşlar yardımcı olurmsunuz ne yapmam gerekiyorr:ağlarım:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yapman gerekenı yazdım gelen kutuna bak

u_cosar

u_cosar

Üye
Bence flashla olsun sana temiz belle

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
tamam:tşk:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
burda paylaşsanda herkes yararlansa fena olmazdı hani

arkadaşım bilmediğiniz bişey değil arkadaşa flash atmayı biliyorsan at bilmiyorsan servise götùrüp sıfırdan rom attır dedim o kadar gizli bişey yok.

----------Eklendi @ 20:22:46 ---------- Yazıldı @ 20:18:28 ----------

Katılıyorum bilmeyenlere özel mesaj atmaya hiç gerek yok direk yaz buraya herkes görsün..

gizli bir bilgi yok ortada pm atan arkadaşa konudan cevap yazdım

MücahitTokgöz

arkadaşım bilmediğiniz bişey değil arkadaşa flash atmayı biliyorsan at bilmiyorsan servise götùrüp sıfırdan rom attır dedim o kadar gizli bişey yok.

----------Eklendi @ 20:22:46 ---------- Yazıldı @ 20:18:28 ----------

gizli bir bilgi yok ortada pm atan arkadaşa konudan cevap yazdım

bu şeklde cevap vrmene gerk yok benim yermde başkasıda olsa aynı şeyi söylerdi

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
bu şeklde cevap vrmene gerk yok benim yermde başkasıda olsa aynı şeyi söylerdi

arkadaşlar yanlış anlamayın ilk olarak ben atmıştım mesajı forumda kimse cevap vermemişti benm diğer konularıma cevap verdiği içn bende arkadaşa yakın olarak özel mesajı ben attım yanlış anlaşılmasın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
derdiniz ne anlamadım istedigime özel mesaj atarım sizi ilgilendirmez beni bilen bilir,sizin bilmenize gerek yok:(

MücahitTokgöz

hayır dediğinle alakası yok tabiki istediğine atrsn benim ne haddime ama arkadasın dediği sorunun aynısı bnde var sende özel olarak cevap yazmısın bende yararlanayayım diye söyledim hem herkes yararlanır amacıylada bu konuya bu kadar takılmana anlam veremedim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşın ôzel mesajına karşılık bende pm attım.konu açtığinı sonradan gördüm ve gelen kutusu dolu olabılır diye konusuna mesaj attım henuz hic mesaj yazılmamışken kimseden bilgi sakladığım yok arkadaşım senınde aynı sorunun oldugunu görseydım açıktan mesaj yazardım şahıs seçmıyorum yardım konusunda.

MücahitTokgöz

tamam o zaman bnm ne demek istdğimi anladın bi önceki mesajmda senin ne dmek istedğnide anladım nerdn bilebilrdmki benim yermde kim olsa anlamaz öyle derdi hrnyse sorun açıklığa kavustu uzatmaya gerek yok. İyi forumlar

sertac060

Üye
ya aynı sorun bendede var hard formattan sonra herşeyim gitti ben onu nasıl gerı getırcem telefonum nokia c6 o1

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
forumda cwrt core 1.00 dosyasını tele ındirip belleyi tekrar yükle

• Beğen
Tepkiler: ferhat000
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
hard attıysanız tek çare flashtir ya nokia suite yada phoniex le seçim sizin tavsiyem nokia suite orjin takılın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt