Nokia C6-01 Hafıza Kartı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

gokdelen

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Hafıza Kartı Sorunu
Arkadaşlar,

Usb ile (nokia ovi suite hariç) telefona attığım hiç bir dosyayı göstermiyor.
Usb bağlantısını sonlandırıp media kütüphanesini güncelle dediğim zamanda, daha önceden gösterdiği ve silmediğim resimleri, müzikleri, videolarıda göstermiyor. Hiç bir kayıt bulamıyor.

Ofis - Dosya Yöneticisi - Hafıza Kartının içine girdiğim zaman tüm klasörlerin içeriğini göstermiyor. Hepsinin uzantısı .exe şeklinde.

Bunu düzeltmek için ne yapmam gerekiyor.

Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler,

maxirabit

maxirabit

Üye
.Exe yükleme dosyasıdır.

gokdelen

Üye
    Konu Sahibi
.Exe yükleme dosyasıdır.

peki bilgisayardan usb ile hafıza kartına gönderdiğim dosyaları medya kütüphanesini güncellediği zaman göremiyorum.

Bunun için ne yapmam gerekiyor.

teşekkürler,

maxirabit

maxirabit

Üye
Hafıza kartınızda sorun olabilir.

legendary-43

Üye
arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum telefonum hafıza kartını görmüyor bir kaç kere tekrar cıkarıp taktım ama fayda etmedi ondan 1 kaç saat öncede yere düsürmüştüm acaba sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

realplayer2

realplayer2

Üye
kartı biçimlendir ve ses dosyasını ses dosyaları klasörüne video dosyasını videolar klasörüne atman lazım. örneğin ses dosyasını başka bi klasöre yada kök klasöre atarsan müzik çalar görmez tabi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
kartı biçimlendir ve ses dosyasını ses dosyaları klasörüne video dosyasını videolar klasörüne atman lazım. örneğin ses dosyasını başka bi klasöre yada kök klasöre atarsan müzik çalar görmez tabi

klasör adı fazla farketmiyor sadece belli (resource, sys v.s.) sistem klasörlerine attığında göremez bunun sebebi de oyun ve uygulama seslerinin müzik çalar da görünmemesi için bazı sistem klasörleri engellidir

----------Eklendi @ 13:43:36 ---------- Yazıldı @ 13:40:24 ----------

Arkadaşlar,

Usb ile (nokia ovi suite hariç) telefona attığım hiç bir dosyayı göstermiyor.
Usb bağlantısını sonlandırıp media kütüphanesini güncelle dediğim zamanda, daha önceden gösterdiği ve silmediğim resimleri, müzikleri, videolarıda göstermiyor. Hiç bir kayıt bulamıyor.

Ofis - Dosya Yöneticisi - Hafıza Kartının içine girdiğim zaman tüm klasörlerin içeriğini göstermiyor. Hepsinin uzantısı .exe şeklinde.

Bunu düzeltmek için ne yapmam gerekiyor.

Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler,

Arkadaşım hafıza kartında virüs var muhtemelen hafıza kartını taktığın bir pc den bulaşmıştır. bu virüs klasörlerinin ".exe" uzantılı kopyalarını oluşturur ve exe uzantısı görünmediğinde sanki klasör gibi görünürler aslında klasörlerin halen hafıza kartında bunları Winrar ile görüp yedekleyebilirsin

realplayer2

realplayer2

Üye
valla ben müziği ses dosyaları klasörüne atmadığım sürece müzik çalar bulamıyo videoda aynı ne videolarda ne fotoğraflarda görünüyo

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
valla ben müziği ses dosyaları klasörüne atmadığım sürece müzik çalar bulamıyo videoda aynı ne videolarda ne fotoğraflarda görünüyo

patch kullanmışsan olabilir
bende C6-01 orjinal 25.007 Anna yüklü E:\Müzik diye klasör oluşturdum müziklerimi ordan okuyor müzik çalar
ayrıca dün bluetooth ile video aldım received files a düşüyor direk galeride görebildim yani video klasörüne atmak gibi bir sorunum olmadı ;)

realplayer2

realplayer2

Üye
yo bişi kullanmadım orjinallik hastalığı var bende son sürümden önce formatladım nokia suitele güncelledim herhangibir yama felan uygulamadım ama dediğim gibi böyle oluyo başka türlü uygulamalar bu dosyaları bulamıyor

u_cosar

u_cosar

Üye
bak hafıza kartına virüs girmiş ondan exe olmuş klasörler googlede araştır çözümünü bulursun eğer ki bulamaz san pm at yardımcı oluruz.

untaka

Üye
aynı sorun bendede oluştu dosyalar kısmından tüm dosyaları görebiliyorum ama tlf ne yüklü uygulamaları nede diğer dosyaları gösteriyor virüs var ise tlfda hangi virüs programını kullabilirim hafıza kartını biçimlendirmeden nasıl bu sorunu çözerim?

erdem1418

Üye
arkadaşlar mrb bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim c6 01 kullanıcısıyım ama hafıza karına foto ve video yüklenmiyor telefon hafızasında kalıo hafıza kartını çıkarıp taktığımda telefon hafızasındaki çektiğim fotolar siliniyor. ne yapmam gerekiyo

Üst Alt