Nokia c6 01 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bursagsli

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6 01 ekran sorunu
arkadaşlar telefonu açtığımda pin kodu ekranı geldiğinde * işaretinin yerine beyaz bir renk çıkıyor önceden yıldız işareti çıkıyordu şimdi çıkmıyor mesajlaşırken yıldız tuşu çıkıyor lütfen yardım edin tüm temalarda aynısını yapıyor

texasteam

Üye
kendi temasını kullan olmadı soft format at düzelir

bursagsli

Üye
    Konu Sahibi
farklı tema ile dedim ve soft formatta attım olmuyor

texasteam

Üye
dostum o zaman hard at çünkü nomalde orası öyle değil diyorsun sorun yazılımla ilgilidir bence

tarxhn

tarxhn

Üye
bende oluyor arada ama duzeliyor yazımlımla ilgli sorun olmaz sonucta bastıgımda calısıyor o tusda

covar

covar

Üye
servisine ver baksınlar o zaman telefonunu dostum

bursagsli

Üye
    Konu Sahibi
alalı 3 ay oldu son bir aydan beri aynı sorunu yapıyor acaba nokia mağazasından yüklediğim bir şeyden mi oldu YAZILIMI SON SÜRÜM
fabrika ayarlarına geri döndürsem yani hard format atsam yazılım silinip eski yazılımına geri döner mi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşım muhtemelen telefonundaki o tuşun resim dosyası ile ilgili bir sorun var bu yüzden tuşun resmini göremiyorsun ama tuş işliyor
eğer çok kafana takılıyorsa suite ile yedeklerini al sonra hard format at veya flash at sorun kalacağını sanmıyorum
Hard format için http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/yeni-konu-acmadan-bir-bakin-575015.html konusuna bakabilirsin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt