nokia c6-01 bi nevi tavsiye istiyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakan89

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 bi nevi tavsiye istiyorum :)
evet sabahı şerifleriiniz hayrolsun oncelikle hayırlı pazarlar diliyorum.Dün nokia c6-01 aldım fakat güncelleme geldi ben yapmak istemiyorum telefon annaya donuyomus o zamanda kötü oluyormuş yani güncelleme yapıyımı yapmıyımı ??

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sakıın yapma sakın bataryayı öldürdü ben yaptım şarjı 12 saat bile dayanmıyor ekran parlaklıgı sürekli düşüp yükseliyor çok pişman olursn ben şimdi pr 1.2 ye dönmeye çalışıyorum

atakan89

Üye
    Konu Sahibi
iyi saolasın her geldiğinde daha sonra diyorum oyunlarladada sorun cıkıyomuş bildiğim kadarıyla cok saol :)

u_cosar

u_cosar

Üye
Ben de c6-01 kullanıyorum ben yaptım herhangi bir şarj sorunum olmadı şarjı yine aynı gidiyor

serkanet

Üye
flashlama yöntemi ile yaparsanız hiçbir sıkıntı olmaz ama ovi ile güncelleyenler dert yanıyolar

flyx

flyx

Üye
anlamadığım bi şey var. neden sorunu olan arkadaşlar sanki herkezde aynı sorunlar varmış gibi anlatıyor?

bugüne kadar teli ne flashladım ne format attım arkadaşlar. hatta flashın ne olduğunu dahi bilmiyorum.
mesela ben oviden güncelledim. ne oyunlarda ne uygulamalarda nede sarjda bi sıkıntı yaşadım.

hatta uygulamalar oyunlar açılışları hızlandı.
sarjda gözle görülür iyileşme var.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
anlamadığım bi şey var. neden sorunu olan arkadaşlar sanki herkezde aynı sorunlar varmış gibi anlatıyor?

bugüne kadar teli ne flashladım ne format attım arkadaşlar. hatta flashın ne olduğunu dahi bilmiyorum.
mesela ben oviden güncelledim. ne oyunlarda ne uygulamalarda nede sarjda bi sıkıntı yaşadım.

şarjı 4 5 saatte bitiyor ekran parlaklıgı sürekli düşüp yükseliyor kardeşim bende annaya güncelledim şarjı çabuk bitiyor sıkıntı yaşamadıysan ne mutlu sana şarj dayanmıyor diye yalan söyleyecek halim yok ya

ilkerss16

Üye

forumda pek fazla mesaj yazmama rağmen söylediklerine aynen katılıyorum flyx bende hiçbirini bilmiyorum normal pc tabanlı oviden güncelleme yaptım herhangi bi sıkıntı yaşamıyorum telefon daha stabil ve hızlı çalışıyor oyun v uygulamalarda sorun yaşamıyorum ayrıca şarj ömrü takriben yarım gün arttı.

y n s c n

y n s c n

Üye
Anna'ya çevirdiğinde sorunlar oluşmakta, bknz ; Türkçe dil sorunu, batarya, flash sorunu..

kocasahin

kocasahin

Üye
arkadaşım bende pcden ovi ile gücelledim şu an yazılımı 024.001 oldu tlf um dayet güzel çalısıyor sanki dahada hızlandı formda arkadaşlar hep şikayet ediyor bilmiyorum pcye bağlı olraka oviden yapacağın güncellemelerde bir sorun olacağınıda sanmıyorum karar senın tabi tlf un kıralını almışsın hayırlı olsun derim.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt