Nokıa C6-01 autofocus eksikligi nasıl giderecem

asisimo

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa C6-01 autofocus eksikligi nasıl giderecem
nokıa c6-01 autofocus eksikligi sonradan giderebiliyormuş fakat bulamadım bilen varmı nasıl olacak yardım ederseniz cok sevinirim

nonamex

Üye
autofocus donanimsal bir özellik sonradan giderilemez

asisimo

Üye
    Konu Sahibi
program filan var dedi nokıa yaya sordum oviden bul dediler ya

uribaju

Üye
olmaz ama yolu var yakın çekimler (kagıt vs)yapmak istiyorsan ön kamerayı kullan veya kameranın ayarlardan megapikselini düşür öyle çek

asisimo

Üye
    Konu Sahibi
uzak çekimler süper videoda aynı yalnız yakın cekimler igrenç ya 5800 süper yakın cekimleri öyle olsaydı süper olacaktı da neyse artık

asisimo

Üye
    Konu Sahibi
başka bi program filan yokmu peki sonradan foto üzerinde oynayabilecegim

uribaju

Üye
uzak çekimler süper videoda aynı yalnız yakın cekimler igrenç ya 5800 süper yakın cekimleri öyle olsaydı süper olacaktı da neyse artık
af yok arkadaşım normal alırken bilip alsaydın eğer dediğim gibi not vs çekmek istiyorsan ön kamerayı kullan öyle doğada gördüğün börtü böceği çekmek istiyorsan fotoğraf makineleri var sony nin canonun onları tavsiye ederim

asisimo

Üye
    Konu Sahibi
hehe tamam kardeş ya nie sinir yapıyorsun ben memnunum da şimdi bazen yakın çekim gerekiyo ondan yani

_ardaa

Üye
yakın çekim için yanına bir tane mercek camı al şu ufak büyüteçlerin merceği onunla çek al sana af, değişik bir öneri ama denemeye değer gerçi biraz komik olur ama işe yararsa neden olmasın

evwt buyutecle oluyor ama dandik degil cam mercekli guzel bir buyutecle yap

Telefonu ilk aldığım zamanlar ben de çok uğraşmıştım bu konu ile ilgili ama yok olmuyor Böyle idare edicez yakın çekim çok da lazım olmuyo aslında

Knight43

Üye

kardeş hiç gülsim yoktu anlatmak istediğin süper ama kullandığın kelimeler börtü böcek falan bittim

idevlez

Üye
ön kamerayla çek birader mükemmel yazı elde ediyor valla

gnc01

Üye
AF sadece yakın cekımler icin degılkı elını mılım kıbrat fotograf berbat oluyor yanı hıc kıpramıcaksın