Nokia c6-01 anna, hiç kimsenin bilgisi yokmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bagerhk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 anna, hiç kimsenin bilgisi yokmu?
Nokia c6-01 anna kullanıyorum. Videolar klasörümde movie teasers, e! , nat geo, cnn video uygulamalarını silmeye çalıştığımda kaldırma iptal edildi diye hata mesajı veriyor, bu uygulamaları nasıl silebilirim? Ayrıca beep sesi olmayan ve signed olan programı kullanan varsa paylaşılırsa çok makbule geçecektir...

sinerler

Üye
tek tek nasıl silinir bilmiyorum ama hard formatta hepsi gidiyo :D

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardeş silmek istediin uygulamaları internetten bul(forumda da var araştır) hepsini telefona kur. Sonra kaldır bu sefer hata vermez ben denedm oluyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kardeş silmek istediin uygulamaları internetten bul(forumda da var araştır) hepsini telefona kur. Sonra kaldır bu sefer hata vermez ben denedm oluyor.

Aynen öyle bende o şekilde kaldırdım

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş sen belle ye geçsene bırak annayı artık

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o da geçer zamanla dayanamaz

SilentOne

SilentOne

Üye
yani yok ille geçirimniyom derse belle ye bn geçiririm belle ye o telefonu modları da kurdummu ohh tadın yenmez o telefon bnim yaptıqım gibi

bagerhk

Üye
    Konu Sahibi
ARADIM BULDUM SONUNDA. ÜZERİNE KURDUM UYGULAMALARI DAHA SONRA DA KALDIRDIM SORUNSUZ... FAKAT MESAJIMDA BELİRTTİĞİM DİĞER KONUYA KİMSE NEDENSE CEVAP DAHİ YAZILMAMIŞ." Ayrıca beep sesi olmayan ve signed olan programı kullanan varsa paylaşılırsa çok makbule geçecektir... " BULDUĞUM PROGRAMLARI PAYLAŞMAK İSTİYORUM FAKAT DOSYA VEYA KLASÖRÜ NASIL EKLEYECEĞİM ONU BİLMİYORUM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...