Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokıa c6 01.3
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onuc0bir
Üye
Konu Sahibi
Nokıa c6 01.3
Arkadaslar bulundugum ulkede nokıa c6 01.3 dıye bısey var.bılgısı olan varmı?.farkı nedır bılmıyorum ama aynı fıyattan satılıyor. Fıyat aralıgı 250 $ ıle 325 $ arası.
by*cambaz
Üye
merak ettim şimdi
>Pessimistic.
Üye
bizde bilmiyoz araştırda bizede öğret
Jrcan1
Üye
o neymiş öyle yaa
onuc0bir
Üye
Konu Sahibi
Bu hafta ıcınde alcam ınsallah.bı bakar bılgı vermeye calısırım elımden geldıgı kadar.ogretmek benım haddıme degıl.sız benden daha cok bılıyorsunuzdur zaten!
Bu hafta ıcınde alcam ınsallah.bı bakar bılgı vermeye calısırım elımden geldıgı kadar.ogretmek benım haddıme degıl.sız benden daha cok bılıyorsunuzdur zaten!
bilende anasının karnında öğrenmiyor herkesten 1 kelime kaptık damladı damladı göl oldu böyle düşünme bildiğini öğrendiğini paylaşılmadıysa paylas
By.Ceza
Üye
3. Seri üretim demek bnm tel 1. Ydi abimle tks yaptık onunki 3.ydü 1. Normal c6-01 dir
onuc0bir
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar bu konu ıcın hepınızden ozur dılerım.telı alacagım dedıkten sonrakı gun aldım.ama gercekten anlamadıgım ıcın (rusca olmasıda bu ısın cabası oldu) herhangı bısey yazamadım.
nong_prader
Üye
bende c6-01.3 var işletim sistemi symbian belle komşumda da c6-01 var ama onun işletim sistemi anna.birde 340 mb olan telefon hafızası c6-01.3 te 500 küsür mb