Nokıa c6 01.3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onuc0bir

onuc0bir

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa c6 01.3
Arkadaslar bulundugum ulkede nokıa c6 01.3 dıye bısey var.bılgısı olan varmı?.farkı nedır bılmıyorum ama aynı fıyattan satılıyor. Fıyat aralıgı 250 $ ıle 325 $ arası.

by*cambaz

Üye
merak ettim şimdi

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bizde bilmiyoz araştırda bizede öğret

Jrcan1

Jrcan1

Üye
o neymiş öyle yaa :blink:

onuc0bir

onuc0bir

Üye
    Konu Sahibi
Bu hafta ıcınde alcam ınsallah.bı bakar bılgı vermeye calısırım elımden geldıgı kadar.ogretmek benım haddıme degıl.sız benden daha cok bılıyorsunuzdur zaten!

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bu hafta ıcınde alcam ınsallah.bı bakar bılgı vermeye calısırım elımden geldıgı kadar.ogretmek benım haddıme degıl.sız benden daha cok bılıyorsunuzdur zaten!

bilende anasının karnında öğrenmiyor herkesten 1 kelime kaptık damladı damladı göl oldu böyle düşünme bildiğini öğrendiğini paylaşılmadıysa paylas

By.Ceza

Üye
3. Seri üretim demek bnm tel 1. Ydi abimle tks yaptık onunki 3.ydü 1. Normal c6-01 dir

onuc0bir

onuc0bir

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu konu ıcın hepınızden ozur dılerım.telı alacagım dedıkten sonrakı gun aldım.ama gercekten anlamadıgım ıcın (rusca olmasıda bu ısın cabası oldu) herhangı bısey yazamadım.

nong_prader

Üye
bende c6-01.3 var işletim sistemi symbian belle komşumda da c6-01 var ama onun işletim sistemi anna.birde 340 mb olan telefon hafızası c6-01.3 te 500 küsür mb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...