noss_bar
Emekli Yönetici
Arkadaşlar merhaba.
Bundan 3 gün önce 2650 mA'lik bir batarya aldım C7'me. Çin malı ve 20 TL.'ye aldım. Satan arkadaş en az 2-3 gün gideceğini söyledi. Akşamı zor çıkaran bu pil sorununa son vermek için herşeyi göze alıp (satan kişi güvenli olduğunu belirtsede) aldım pili ve taktım telefona. İlk olarak tel kapalı konumda 8 saat şarj etmemi söyedikleri gibi harfiyen yaptım. Ertesi sabah teli açtığımda Nokia Battery Monitor %90 ve 1160 mA gösteriyordu. Satıcıya bu durumu söyleyip neden pil 1650 mA kapasiteye çıkmadığını söylediğimde ise birkaç güne toparlayacağını söyleyip, eğer olmazssa değiştireceğini belirtti. Bugün 3.gün ve az önce şarjdan aldım; sonuç yine aynı %90 1160 mA'de kalıyor. %100 1650 mA.maksimum kapasiteye çıkmadı bir türlü. Haliylen şarj akşamı ancak çıkarıyor. Bugün pili değiştireceğim bakalım yenisi nasıl olacak. Sonucu yazarım buraya ...
Olaya geç olsada el koyalım, nacizane bir açıklamamı mazur görün...EVET arkadaşlar pili değiştirdik, yenisini alıp bu defa pili takıp bitene kadar kullandım ve bitince teli kapatıp sabaha kadar tekrar şarjda tuttum. Sabah teli açtığımda ise Nokia Battery Monitör halen 1178 mA. gibi seviyelerde olunca önce bi ŞOK oldum sonra belki yanlış gösteriyordur dedim, veee izlemeye başladım. Şarj bu defa 1,5 gün gitti, tekrardan az önce şarj yaptım ama GICIK olduğum neden batarya mA.'sı pilin üzerinde yazdığı gibi 1650 mA. olmuyor ??? Ya çin malı değil mi diyesim geliyor, yada ne billiyim bakalım zamanla göreceğiz ...
fiyat al söyle bana buradan uyguna çözerik 808 inki uymuyordu galiba ona 800 ma mıydı neydi onun bataryasıBayarya alıcam
Nokıa C6-01
Bl-5ct
Kargo parasını sen ödersen neden olmasın bi de batarya fiyatının yarısınıda sen ödefiyat al söyle bana buradan uyguna çözerik 808 inki uymuyordu galiba ona 800 ma mıydı neydi onun bataryası
kargo dediğin min 100 tl tutar muhtemelenKargo parasını sen ödersen neden olmasın bi de batarya fiyatının yarısınıda sen öde
Ohakargo dediğin min 100 tl tutar muhtemelen
Öyle tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?