Nokia C6-00 ve 5800 Access Point sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-00 ve 5800 Access Point sorunu.
Merhaba arkadaşlar, telefonum Nokia C6-00, evimde Airties AP-302Access Point kablosuz modem kullanıyorum. bilmeyenler için bu modem taşıyıcıdır ucuna normal kasanıza taktığınız kabloyu taktığınız zaman onu kablosuza cevirir ve kullanırsınız.

Sorunum şu: Bu modem sayesinde Wİ-Fİ ile internete bağlandığımda internet çok yavaş oluyor, mesela bir şey indirdiğinde yarıda kalma, internetten online radyo dinlediğimde kesintiler oluyor. Bu olay sadece Nokia c6, ve 5800 telefonda başıma geliyor belki de başka nokia modellerinde de. Ama Samsung ve birkaç telefonda böyle bir sorun ile karşılaşmıyorum. Laptota bu modemi kullanığımda yine sorun yok, telefonum ile başka modemleri kullandığım da onda da sorun yok.

Çözümünü bilen var mı?
 


ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Muhtemelen telefonların içindeki wireless alıcısı normalden daha ufak olduğu için bu problemi yaşıyorsundur. Ben de 5800 kullanıyorum odamdaki wireless modemden bağlandığımda banyoya girince bağlantı kesiliyor ama laptop tüm evden çekiyor.
 

serverimbenim

Üye
    Konu Sahibi
Malesef söylediklerinizle alakalı değil, modemin yanında aynı odada bile bu sorun var. Özel olarak Nokia telefonlarının bazıları bu modem ile uyum sağlamıyor ve bağlantı sorunlu oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt