'Patron Üye 'İsmet'' Alıntı: Operadan daha iyi diyolar bakalım Opera Mobile kullanıyorum hep ben Genişletmek için tıkla ... Yok ya gerek yok mobile kasıyor fazla sekme falan açılmıyor. ben miniden akarım.
'İsmet'' Alıntı: Operadan daha iyi diyolar bakalım Opera Mobile kullanıyorum hep ben Genişletmek için tıkla ... Yok ya gerek yok mobile kasıyor fazla sekme falan açılmıyor. ben miniden akarım.
MjKaaN Üye yeni sekme olayı felan çok güzel olmuş hem facedeyken hemde maxicep.com da dolaşıyorum ,, ben memnunum
yeni sekme olayı felan çok güzel olmuş hem facedeyken hemde maxicep.com da dolaşıyorum ,, ben memnunum
PureFood Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: Yok ya gerek yok mobile kasıyor fazla sekme falan açılmıyor. ben miniden akarım. Genişletmek için tıkla ... Miniden akmadım hiç bi kurdum sonra kaldırdım dur meraklandım bakam bi Miniye
MaxiHipHopLife' Alıntı: Yok ya gerek yok mobile kasıyor fazla sekme falan açılmıyor. ben miniden akarım. Genişletmek için tıkla ... Miniden akmadım hiç bi kurdum sonra kaldırdım dur meraklandım bakam bi Miniye
CilginTurk1 Üye Nasıl ya sizin tarayicıda yeni sekme açma olayi yok muydu?C5- 03 un tarayıcisi farkli mi dıger s60v5 lerden?
Nasıl ya sizin tarayicıda yeni sekme açma olayi yok muydu?C5- 03 un tarayıcisi farkli mi dıger s60v5 lerden?
Aybin.Kilic Üye mashina' Alıntı: c5-03 deki güzel ama çok kasıyor Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım konuya cevap verirken birde en son ne zaman yazılmış ona baksanız güzel olmaz mı ? Konu hort olmuş gibi !
mashina' Alıntı: c5-03 deki güzel ama çok kasıyor Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım konuya cevap verirken birde en son ne zaman yazılmış ona baksanız güzel olmaz mı ? Konu hort olmuş gibi !