Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C6-00 Java Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aways
Üye
Konu Sahibi
Nokia C6-00 Java Sorunu
Arkadaslar Nokia C6-00 cep telefonumun versionunu güncelledim fakat güncelleme yaptiktan sonra java oyunlari (tümü) ve bazi java programlar calismaz oldu bunun hakkinda bilgisi olan var mi ve bana yardimci olabilirmi..?
yükle bunu java yı baştan yükledğinde sorun kalmıycaktır önerim bunu yüklerken hiç bir java programı kurulu olmasın telefonunda...
bunlardan önce sana bir soru srocam bendede son güncelemeden sonra mesajlar bölümünde ekranda bulunan tuşlar (örnek çöp kutusu) bu tuşlar sadece gelen kutusuna girince gözüküyor sendede aynı sorun varmı yani giden kutsuna veya taslakalra girince aktif olmuyor bu butonlar bende...
ownmyofmyowner
Üye
Dostum ben yüklerken , Java Runtime 2.1 Yüklenemedi diyor ? ve telefonda var olan javayı nasıl kaldırabilirim ki ? cevaplar mısın ?
yükle bunu java yı baştan yükledğinde sorun kalmıycaktır önerim bunu yüklerken hiç bir java programı kurulu olmasın telefonunda...
bunlardan önce sana bir soru srocam bendede son güncelemeden sonra mesajlar bölümünde ekranda bulunan tuşlar (örnek çöp kutusu) bu tuşlar sadece gelen kutusuna girince gözüküyor sendede aynı sorun varmı yani giden kutsuna veya taslakalra girince aktif olmuyor bu butonlar bende...