Nokia C6.00 için piksel bozukluğu ve garanti durumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acar204

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6.00 için piksel bozukluğu ve garanti durumu
Arkadaşlar nokia c6 telefonum var. uzun zamandır ekranda bir piksellik bozukluk var. ilk başlarda sorun etmiyordum ancak takıntı olmaya başladı. Ayrıca telefonda bulunan 3 adet tuşun da renkleri attı. bu durumlarda telefonu garantiye vermeli miyim? Verirsem parça değişimi nasıl olur, ya da tamamen değişim olur mu?
Bilmiyorsan bir bilene sor demişler, inş bu konuda aydınlatırsınız beni.
 


legend5858

legend5858

Üye
Kesinlikle garantiye vermelisin ilerde bu durum daha da büyüyecektir.Tuşlara da birşey diyemem beki garantiden değişirler.
 
Febris

Febris

Üye
Evet gonder servise kasa değişimi yapılır ama ucrret illaki olur
 

acar204

Üye
    Konu Sahibi
garantisi bitmedi ki niye ücret alacaklar. böyle bi hakları varmı?
 
MAFİA.

MAFİA.

Üye
cihazın kvklı ise tuş takımını düşme haricinde boyası atmış ise tuşlar değişiyor. Ekranıda piksel sorunu da var ise,ekran da değişiyor. Kendim de iphone 4s ve n8 var dükkanda da kvklı cihaz öneriyorum. Şu ana kadar gönderdiğim kvklı telefonlarda bir sorun çıkmadı.
N8 in bataryasını ekranını,ekran camını,kasasını ve tuşlarını değiştirdiler. Kasasında düşmeden dolayı ezik olmadığından metalininde rengi kalktı ona rağmen o parçaların hepsi değiştirildi. Önemli olan kullanımdan dolayı hata olması,(yere düşmüş ise veya kırılmış ise kabul etmeye biliyorlar)ozaman sorunsuz kabul edip yapıp sıfırıyla teslim ediyorlar.

Telpalı ürünlerden dilim yanınca bir daha samsung'a bulaşmadım. Çünkü onlar bırak bataryayı sıfırlamayı,ellerinden gelse fazladan bir telefon parası daha alıcak. Öyle birşeyki Türkiye geneli sadece istanbulda bütün telefonlara bakan yeri var,kullanıcı ankarada bile olsa telefonu istanbula gidiyor haftalarca bekliyor. Sonrada yapmadıklarıyla yada sorunlu halde gönderdikleriyle elinizde kalıyor. Eyer gerçekten ömrünün sonuna kadar uğraşmak isteyen var ise telpa güvenceli telefon alsın.
 

acar204

Üye
    Konu Sahibi
telekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı. telefonum kvklı. düşme sonucu renk atma olayı yok. telefonu bir kere bile düşürmedim o noktada eminim. tekrardan sağolun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt