Nokia C5 - Ses sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

softlover

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5 - Ses sorunu
Merhaba Arkadaşlar!

Ben Nokia C5 telefon kullanıyorum.

Telefonun yazılım sürümünü güncellediğimden beri telefonun sesinde hissedilir bir düşme var, yani ilk aldığım gibi çıkmıyor sesi.

Bu Sabah Hard format denedim, telefondaki herşey silindi ama yazılım sürümü aynı kaldı.

Bunun dışında Başka bir önerisi olan var mı?

Nasıl eski sürüme dönebilirim? yada eski sürüme dönmeden telefonun sesini nasıl eski yüksekliğine getirebilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Hard formatı nasıl attın? *#7370# ile mi?

kaan7878

kaan7878

Üye
sürümü geri göndüremezsin eğer bi yerden c5 ini eski sürümünü indirebilisen pc suitle ancak ama bulman baya zor olur

bu arada bi soruda ben soruyum c5 ini sesi iyi çıkıyomu yüksek mi

fatih_347

Kapalı Hesap
malesef aynı sorun bendede var.:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: ali_1907
ustura42

ustura42

Üye
aynı sorun bendede oldu güncellemeden sonra oldu çözümünü bilen varsa yardım!!!:ağlarım:

kaan7878

kaan7878

Üye
dediğimngibi eski sürümünü faRKLI bi internet adresinden indirebilirsen ancak düzelirr

emin ekin

Üye
yaa arkadaşlar bendede aynı sesi çok az nasıl olacak anlamadım gerçekten

ebubekr37

Üye
aynısı bende de oldu

recep5982

Üye
bende guncellemeden sonra aynı problemı yasadım telefonu servıse gonderdım guncellemeden sonra bluetooth ılede ılgılı problem yasadım bu yuzden telefonum 3 kez servıse gıttı 3. gıttıgındede yenıleme talep ettım 24,11,2010 da bugun 17.12.2010 da telefon elıme yurtdısından yenı ulastı yenısı

slymn60

slymn60

Üye
ya arkadaşlar benim 6300 varda bugün güncelleme yaptım program güncelleme yaparken hata verdi şimdi telefon açılmıyor yarın servise götürcem herangi bi ücret söz konusumu

kaan7878

kaan7878

Üye
hergangi bi ücret mi hahaha dostum sana kötü bi haberim var

formatı atarken yazıları okusaydın anlardın telefon kullanılamaz atık... ama bi ihtimal içinden 1-2 parçası değişirse belki kurtulur

metin_nn

Üye
ya arkadaşlar benim 6300 varda bugün güncelleme yaptım program güncelleme yaparken hata verdi şimdi telefon açılmıyor yarın servise götürcem herangi bi ücret söz konusumu

yok yok deil bende aynısını yaşadım :) back-up çekiyorlar.

fatih_347

Kapalı Hesap
Yeni sürüm cıktı 62.001 denemeni öneririm.. Ses problemi giderilmiş

• Beğen
Tepkiler: ali_1907

akbas_baba

Üye
arkadaşlar bendede aynı telefon var. güzel bir telefon bence . ama kamera sesi kapanmıyor . servise göndersem yenileme talep etsem ne olur bi faydası olur mu..???? acil cewap.. bi de kamera sesini kapatmak için ne yapmalıyım

jimmyqua

Üye
Bir şey soracağım :) Bu c5-03 te tek tıkla açıyor ya dosyaları falan bu nasıl çift tıklamaya alabiliriz

Takipçi Satın Al

Üst Alt