• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia C5 Resmiyete Kavuştu! ( Özellikleri / Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia C5 Resmiyete Kavuştu! ( Özellikleri / Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri )
Nokia’nın S60 arayüzünün, sosyal ağ sitelerine optimize edilmiş halini sunan Nokia C5 gün içerisinde tanıtıldı. Akıllı cep telefonu serisine dâhil olan cihaz, C serisinin başlangıcı yani ilk modeli olarak da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Klasik bir tasarıma sahip olan cihazın teknik özellikleriyse şöyle;

• 2.2 inç dokunmatik ekran,
• 3.2 Megapiksel kamera,
• Google Talk ve Windows Live Messenger istemcileri,
• Ömür boyu ücretsiz Ovi Maps uygulaması,
• Sosyal ağlar ile entegre çalışabilme,
• 16 Gigabayt’a kadar MicroSD kart desteği,
• TV bağlantı desteği,
• Stereo IHF ses çıkışı,
• 12 saate kadar konuşma süresi,
• 26 güne kadar bekleme süresi,

Fiyatı, tasarımı
ve özellikleriyle gençlere hitap etmesi beklenen cihaz, 2010 yılının ikinci çeyreğinde karşımıza 139 Euro gibi uygun bir fiyat ile çıkacak.

emre5816

Üye
dokunmatik ekran ??? tuşları neden koymuşlar ki o zaman

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
hem dokunmatik hem tuşlu olabilir. işletim sistemi ne acaba bunu

havazin

Üye
kıyak bi şeye benziyo, tam benlik. bende yeni 6300 almıştım. neyse belki o zamana kaadar birde onu alırız inşallah. Gps i ücretsiz kullanılırsa süper

onlyfear

onlyfear

Üye
bi bakalım çıksın nasıl bir şeymiş seçeneklere alınası.. :D

sündüz

Üye
güzel telefonmuş ama hepsinde olduğu gibi bununda vardır çok eksiği 3G VARSA İYİ

onlyfear

onlyfear

Üye
wifi ile ilgli hiç bi bilgi yok :S

cowboy09

Üye
ekran dokunmatik değilmiş ki. yanlış bilgi verilniş. 169 euraodan satışa çıkacakmış OS 9.3 FP 2 işletim sistemi 50 mb dahili hafıza + 2gb yanında veriyorlar 16 gb destek veriyor. 6300 en gelişmiş sürümü diyebikliriz iyi telefon gibi görünüyor

naradamar

naradamar

Üye
6300 ın en iyi sürümü değil bence ... çünkü 6300 s40 bu s60 dağlar kadar fark var ayrıca fiyetı çok iyi ... ve özellikleri arasında nokianın sitesinden baktım Avi ve Flash Player açıyor yazıyo ne kadar doğru acaba 5800 gibi telefonda bile yokken bunda olması beni şaşırttı

ozi_54

Üye
aynen en kotu tarafı wlan yok kablosus internete baglanma olanağı yok anca hattan baglancm kontor gitcek o olsa varya acayip olurduda olmadı işte

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
incelemesi gsmarena tarafından yapılmış.

ozeracar1

Üye
İliiz ene C5 zır hıbin in nAVİ FASKİNİ

djberkay26

djberkay26

Üye
dokunmatik ekran yok symbian s60 v3 işletime sahip

Mustafa0099

Üye
Arkadaşlar nokia c5-00 bizzat denedim ve flash videoları oynatıyor. Ayrıca internet üzerinden videolarıda oynatma özelliği mevcut...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt