Nokia C5 2. kemera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ocuself

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5 2. kemera sorunu
Arkadaşlar 2 hafta kadar önce Nokia C5 aloım. cihazda bir sorun yoktu. Ovi'den güncelleme yaptım. Şimdi cihazın ön kamerasını açtığımda cihaz reset atıyor ve açıldığında kamera hiç açılmıyor. Ben kapatıp açtığımda kamera açılıyor ancak 2. kamera yine aynısını yapıyor. Cihazda symbian S60 V 9.3 yüklü. Sizce neden Olabilir. Şimdiden teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
bilgilerinizi yedekleyin ve format atın yani fabrika ayalarına dönün.problem kalmaz sanırım.

ocuself

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım oda fayda etmedi. yazılımı tekrar yükledim oda olmadı. eski yazılımı yüklemenin bi yolu varmı ?

ocuself

Üye
    Konu Sahibi
Yeni yazılımımı beklemem gerekli

kaan7878

kaan7878

Üye
hayır aynı yazılımı pc den tekrar yüklersen KESİNLİKLE hiç bi sorun kalmaz

ocuself

Üye
    Konu Sahibi
Tekrarda yükledim olmadı yine. Bu sürümde sorun

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Hard format at. telefon tamamen fabrika ayarlarına geri döner. yani ilk aldığın günkü gibi tertemiz olur. telefon hafızasındaki rehber, ajanda kaydı, mesajlar vs. silinir. hafıza kartındakiler ise silinmez. sim karttaki rehber bilgileri de silinmez. eğer sorun yazılımdaysa hard format sorunu çözecektir. donanımsal bişeyse çözümün yolu mecburen servisten geçer sanırım. hard format atmaktan da çekinme. ben de c5 kullanıyorum. program yüklerken bazılarını telefonun hafızasına kurmuştum ve zamanla telefonun kendi hafızası doldu. ve bu yüzden bluetooth ile bişey aktaracağımda "yeterli hafıza yok" uyarısı alıyordum ve bluetooth üzerinden dosya yükleyemiyordum. hard format atınca telefonum ilk günkü gibi oldu. eski yazılım geri geliyor. istersen Ovi Suite ile güncel yazılımı tekrar yükleyebilirsin.

C5-00 için Hard Format

*#7370#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt