Nokia C5-03'e Symbian^3 veya Android yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03'e Symbian^3 veya Android yüklemek
Yeni bir C5-03 aldım. Gayet hızlı çalışıyor. ARM 11 600 Mhz işlemciye sahip. Nokia N8 ise 680 Mhz işlecili. Demek istediğim, Nokia C5-03 altında gerçek bir Symbian^3 veya Android çalıştırma imkanımız var mı? Belki Windows Phone 7 de olabilir :)

Starsley

Hayır böyle birşey imkansız

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
şuan için zor gorunuyor belki android yükleyebilirsin çünkü mp3 playerde bile android gördüm ama dediğim gibi imkansızla zor arası birşey belki yazılım haclerleri yakın zamanda bi sürpriz yapar ve işlemci ile alakası yok ilk android modellerde işlemci bile yok

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Deme ya :( O zaman bekliycez tek çare :bilmm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yazılım hackerlerinin twitterlerini sık sık kontrol et

kral_can

Üye
ilahi:ehe

iskader

iskader

Üye
arkadaşlar biz daha c5-03 firmware atmaya çalışıyoruz siz android yüklemek istiyorsunuz helal olsun valla :)

• Beğen
Tepkiler: AsesKey
Uruloki

Uruloki

Üye
yok abi onu bunu geçtim adam symbianı kırdı android yüklüyor öyle olsa ben ios atarım n8 e

iskader

iskader

Üye
valla ben büyük düşünüyorum bugün torrent de windows 8 beta gördüm onu yükleyeceğim neyse şaka bi yana işlemcimiz yeterince güçlü sybian3 belki birgün bizede nasip olur

silver021

silver021

Üye
600 Mhz çok güçlüymüs yahu sahiden :d android 2.3 ginger bile yüklenir buna. off bide 256mb ram daha nolsun =p ha bide nokia tabi uçar uçar.

bytodd

Üye
iyide bu telefonun 200mhz lik işlemcisi ve 128mb lık rami var ne yaptınız siz böyle arm 11 falan ooo

Bladerock27

Bladerock27

Üye
O zmn bende 5130'uma ios atim.Yok daha neler.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
öyle bişey yok arkadaşım android yükleme tek n900 de var diye biliyorum :hmmm

seliy_

seliy_

Üye
benim bi sorun olcak C3 tlf ebuddy indirdim ama nereye kayıt ettii bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
200 değil 600 mhz ve overclockla 800 oluyor:nono::nono:

Evet Benim Ki Şuan Da 800 Mhz :)

----------Eklendi @ 00:26:30 ---------- Yazıldı @ 00:25:01 ----------

Bence De Yüklenmez Ama Belli OLmaz Belki Biri Çıkar Yükler Bize De Anlatır. Aslında Ben 2 veya 2,5 Sene Kullanırım Bu Telefonu Sonra Ver Elini Android :D

futbol123

futbol123

Üye
c5-03 sorunsuz kaldırır bence androiti işlemci çok hızlı çunku ama nokia nın androit e geçmesi lazım

BigSmoke15

BigSmoke15

Üye
Böyle bir şey olması mümkün çünkü internette videosunu gördüm.Adam telefonu androite çevirmiş vallaha...

cyber

cyber

Üye
Symbian ın kilitini kırmak çok zor(kıran yok herhalde) kolay kolay yüklenmez

Üst Alt