Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokıa c5-03 yazılım güncelleme sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
aspıre
Üye
Konu Sahibi
nokıa c5-03 yazılım güncelleme sorunu
güncellemeyi başlat diyorum hiçbirsey olmuyor, şu an köydeyim güncellemeyi sadece cepten yapabilirim, yardım lütfen
owner26
Üye
telefonu açıp kapayarak deneyin
internet ayarlarınızın doğru olduğundan emin olun
ve güncellemeyi ovi güncellemeden değil
*#0000# den yapın
By_GaBLiN
Üye
Şebeke çekiyor mu genelde az çeker köylerde falan
aspıre
Üye
Konu Sahibi
tamam hallettim, 20 tane wifi kaydetmiş onları sildim, sadece TURKCELL WAP kaldı, güncelleme oldu
By_GaBLiN
Üye
Tebrikler gitti mi hoşuna
aspıre
Üye
Konu Sahibi
saat büyümüs güzel olmuş, birdaha ki yeni güncelleme ne zaman gelcek bilgisi olan
By_GaBLiN
Üye
Tarayıcıyı farkettin mi ? Bilinmiyor belki eylül olabilir veya ekim çıksada şu bazı uygulamalar çalışmıyor onları düzeltseler
aspıre
Üye
Konu Sahibi
evet tarayıcı çok güzel olmuş, şu ev ekranına yeni özellikler eklense iyi olur
By_GaBLiN
Üye
şu c6 gibi olsa ev ekranı
aspıre
Üye
Konu Sahibi
evet inşallah en yakın zamanda gelir güncelleme
By_GaBLiN
Üye
Inşallah. Ama bence o güncellemeyle gelmez ev ekrani, cfw gelirse gelir gibi
bluebull999
Üye
ben güncelleme yaptım ama wlan ağı buluyo bağlanıyorum bi sayfaya sıklıyorum tarayıcınız websitesine bağlanamıyor yazıyo kaç tane modemde denedim hep bu hata bi yardım edin allah aşkına
ben güncelleme yaptım ama wlan ağı buluyo bağlanıyorum bi sayfaya sıklıyorum tarayıcınız websitesine bağlanamıyor yazıyo kaç tane modemde denedim hep bu hata bi yardım edin allah aşkına
telefona soft format at (nokia dahi güncelleme yaptıktan sonra öneriyo) daha sonrada bağlantılarda veya tarayıcılarındaki geçmiş ve bağlantı ayarlarını sıfırla tekrar ayarla.