Nokia C5-03 v22 BmFire CFW 300 TL 18 Ay Garantili Takas Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 v22 BmFire CFW 300 TL 18 Ay Garantili Takas Var
Arkadaşlar merhaba C5-03 var yaklaşık 3 ay kullandım sonra Galaxy S3 aldım.Orjinal herşeyi var jelatini üstünde dışarıya 2 3 kere falan çıkardım.İçinde kullandığım işe yarayan çeşitli oyun ve programlar yüklüdür ve Masterhone ve Leofrankly ile ortak yaptıkları cfw kuruludur.İsteyene resim atabilirim.Kutu içiriği 2GB Hafıza kartı + Batarya + Kulaklık + Telefon + 35 TL değerindeki TV-OUT kablosu ile göndereceğim.Takas olur temiz kullanılmış N8 ile üstüne 350 TL daha verebilirim.Ayrıca 325 TL verene yanında Team marka class10 16 GB hafıza kartıda hediyem iyi forumlar!!!

yunusatis

Üye
slm kardeş takas varmı ?

- - - Eklendi - - -

takas dediysem yani 5800 :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi var mı kardeşim?Ayrıca sorunu veya çizikiği falan varmı?Bide hangi ildesin :)

yunusatis

Üye
kardeş garantisi yok ama çok temiz daha koruma bandı üstünde mat olan orjinalı yani daha hiç açılmamış kardeş ben ağrı dayın :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi
kardeş garantisi yok ama çok temiz daha koruma bandı üstünde mat olan orjinalı yani daha hiç açılmamış kardeş ben ağrı dayın :)

Cihazlar arasında pek fark yok bendeki daha ince ve 5mp sende hafif biraz takozumsu.Olabilir kardeşim 5800 arkadaşım 2 kattan halının üstüne düstü hiçbirşey olmadı arka kapak falan fırladı sadece ama nasıl anlaşcagız?

yunusatis

Üye
bilmem no ver kolusalım anlaşırsak olur tm kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt