Nokia c5-03 sorunum lütfen yardım edin! Lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dancewithenemy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c5-03 sorunum lütfen yardım edin! Lütfen!
Arkadaşlar acil bir şekilde yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen. C5-03 telefonuma burdan indirdiğim font programını yükledim kurdum. Kurarken telefona uyumlu değil yüklensin mi dedi? Lanet olsun ki evet dedim. Prog. kuruldu açtım dondu gibi birşey. Telefonu kapadım. Açıyorum telefonu beyaz ışık geliyor geri gidiyor geliyor geri gidiyor. Hard format denedim ses açma tuşu kilit tuşu yeşil tuş kırmızı tuş hepsine aynı anda basarak yok olmuyor yine aynı. Servise gitmesi şart mı yardım edin nolur.
 


anılbaran

anılbaran

Üye
kartı cıkar zyrıca hard format kesin çözer yanlış atmışşın bence
 

dancewithenemy

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartını mı çıkarıp açayım? Ya da öyle mi atayım formatı? Ayrıca hard formatı ben
ilk ses açma tuşu sonra kilit tuşu sonra yeşil tuş en son kırmızı tuşa basarak denedim ama hayır yine sadece iki üç kez beyaz ışık gelip kapandı telefon.

----------Eklendi @ 15:38:52 ---------- Yazıldı @ 15:33:38 ----------

lütfen acil yardım!
 
xxdama

xxdama

Üye
hafıza kartına yüklediysen evet hafıza kartını çıkar. Sonra internetten araştır hard formatı. Ona göre hangi tuşa sırayla basacağını öğren. Ama sırayla basarken diğer elin tuştan kayabilir. Yani tekrar yapman gerek. Şöyle anlatayım. Bendede oluyo . Bi tuşa basarken diğerinden elim kayıyo olmuyo. Dikkatlice güzel bi yere telefonu koy. Sırayla basılması gerekn tuşlara bas . Tel açıldıktan (nokia yazısı) çıktıktan 5 saniye sora ellerini bırak. Açıldığında bölge sorarsa tamamdır. Bi kaç ayar yaptıktan sonra(tema . Tercihler vs) kullanıma hazır.eğer olmassa bi yerde hata yapmışşın demektir. Bi daha dene
Hafıza kartını pcye tak . Önce hafıza kartını tara. SOnra müzikleri resimleri felan pc ye at. Hafıza kartını biçimlendir. Hafıza kartındaki uygulamaların dosyalarını da pcye at(sis veya sisx dosyalarını felan. Artık hangi dosyalar varsa) pc ye attığın herşeyi hafıza kartına at . Tekrardan tara tele tak..
 
Joker.

Joker.

Üye
öyle bir progrgam indirdim ve aymı şekler oldu hafıza kartını pc tak ve ruduve privatw gibi klösörler var onları sil takmadan kartı tele hard format at önemli olansıraaı değil aynı anda baaılı tutmak o basılı tuma sim kodunu sorada kadar tut
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt