Telefon Tavsiyesi Nokia c5-03 nokia x3-02 mi 23temmuza kadar yardım acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evo97

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c5-03 nokia x3-02 mi 23temmuza kadar yardım acil
merhaba konu doğru yerde mi bilmiyorum ama 23temmuza kadar yeni telefon alcam bu ikisi arasında kaldım yada siz de önerebilirsiniz en fazla 450 tl dokunmatik olursa iyi ve nokia şimdiden teşekkürler

nonamex

Üye
Samsung Galaxy Gio.. :oke:

Bu devirde resistif ekranlı telefonlara para verilmez..

----------Eklendi @ 12:03:59 ---------- Yazıldı @ 12:01:24 ----------

Sadece Nokia demişsiniz pardon, o zaman C5-03'ü alın diyeceğim ama yani değmez kesinlikle..

Grafik işlemcisi yok oyunlar için, ekranı resistif(bastırmatik), Performansı zayıf..

Dershaneden bir arkadaş X3-02 aldı, pek memnun değil.. Donmaları varmış.. Hoş duruyor ama İşletim Sistemi - Donanım uyumsuzluğu var sanırım.

'Patron

'Patron

Üye
dostum 2si diyorsan ve telefondan uçuk bişey beklemıyorsan c5-03 ihtiyaçlarnı fazlasıyla giderir internet hızıi,kamerası,sesi şıklığı falan çok guzel. x3-02 demem çunkı onun işletım sıstemı yok yanı s40. guzel değil .

evo97

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Samsung Galaxy Gio.. :oke:

Bu devirde resistif ekranlı telefonlara para verilmez..

----------Eklendi @ 12:03:59 ---------- Yazıldı @ 12:01:24 ----------

Sadece Nokia demişsiniz pardon, o zaman C5-03'ü alın diyeceğim ama yani değmez kesinlikle..

Grafik işlemcisi yok oyunlar için, ekranı resistif(bastırmatik), Performansı zayıf..

Dershaneden bir arkadaş X3-02 aldı, pek memnun değil.. Donmaları varmış.. Hoş duruyor ama İşletim Sistemi - Donanım uyumsuzluğu var sanırım.

X3-02 İşletim Sistemi Standart

----------Eklendi @ 17:07:20 ---------- Yazıldı @ 17:06:38 ----------

Eğer Nokiadan Başkasını Düşünürsen İdeos X5 Veya Galaxy Gio Al Yok İlla Nokia İstiyorsan C5-03 Al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt