Nokia C5-03 nasıl bir telefon

Sponsorlu Bağlantılar

nokia C5-03 Güzel Bir Telefonmu

• Evet, güzel kullanışlı

Kullanılan: 10 55.6%
  • Hayır,güzel değil

Kullanılan: 8 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
start01

start01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 nasıl bir telefon
Nokia c5-03 nasıl bir telefon güzel mi kullanışlımı sizlere sormak istedim lütfen yardım edin

OğuzcanAbi

Üye
o paraya galaxy gio alabilirsin :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
Ortalama bir kullanıcı için gayet ideal bir telefon :oke:

nonamex

Üye
Bastırmatik ekranlı, grafik işlemcisi olmayan bir telefon. Ayrıca Symbian S60V5 'in geleceği yok. Yeterli uygulama ve oyun bulmakta sıkıntı çekersiniz.

Ocean258

Ocean258

Üye
Android yerine symbian kullanıdığı için hızlı,pratık ve kullanıslı bı telefon oldugunu soyleyemeyecegım sana kardes..

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Bana Göre Galaxy Mini Al Daha İyi
Symbian:aman2:

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben hâlâ Symbian'ı öneriyorum. Evet grafik işlemcisi yok falan ama, Nokia'nın planı zaten tüm telefonları aynı çatıda toplamak. Önümüzdeki güncelleme de bunun ilk adımı. Ovi Maps'e yakında indoor navigasyon özelliği de gelecek, yani mesela hava alanına girdiniz oranın içinde navigasyon özelliği olacak. C5-03 tarayıcısı Anna tarayıcısı oluyor, 2.5 kat daha hızlı ve Flash 8'e kadar destek. (Yeni FlashLite ile) (Nokia Duyurdu) Bir sürü tema bulabilirsin, bir sürü rengini bulabilirsin, 5 MP Kamera, kaliteli ses, ha bir de güncelleme ile RAM yükseltiliyor (Ben telefonda boş RAM'i hacksiz 60 MB yaptım, yani bu gelirse 70/80 MB RAM olacaktır, kısaca güzel bir Sims 3 HD oynarız gibime geliyor) İşlemcisi düşük (600 MHz) ama N9 ile aynı işlemciye sahip. Yani overclockla 1 GHz'ye çıkarılabilir. (Nokia'da tanıdığın varsa yaptırabilirsin belki) Oyun problemi var Polarbitleri çalıştırmıyor; ama onları da portlayanlar var 2 oyun halledildi diğerlerini de bekliyoruz :)

Nokia, Symbian'ın hiçbir sürümüne 2016'ya kadar desteği bırakmayacağını duyurdu. Daha 5 senemiz var. Ben 2 sene telefon kullanır atarım. Bu nedenle iyi olur. CFW koruması da kırılırsa, yeni symbian^3 3 ana ekran modu yapılıyor videosu da var; anna klavyesi yapıldı, anna tarayıcısı, N8 landscape modu falan çok iyi olacaktır.

Ha bir de yeni güncelleme ile tam olarak şunlar gelecek:
-Yeni ve %30 daha hızlı yepyeni arayüze sahip hızlı bir tarayıcı>> Nokia Browser 7.3.1.26
-Knetic Scolling en iyi düzeyde
-Batarya en iyi şekilde çalışacak
-Ovi Haritalar SR6 sürümüyle karşımızda olacak
-Ram artacak
-Performans ve hız en iyi düzeyde olacak
-Mesajlara yeni ifadeler eklenecek
-müzik çalar güncellenecek
-Flash Lite ye güzel bir ayar çekilecek ( Daha akıcı olması için c6v40 da çok akıcı )

Hem de haftaya veya bu ay içerisinde :ehe Symbian istiyorsan C5-03 S60v5'lerde alabileceğin en iyisi. Özellikle de internette gezinmek için...

OğuzcanAbi

Üye
galaxy mini veya gio
huavei x5
lg optimus vardı bi tane android tam adını unuttum :oke:

nonamex

Üye
Ben hâlâ Symbian'ı öneriyorum. Evet grafik işlemcisi yok falan ama, Nokia'nın planı zaten tüm telefonları aynı çatıda toplamak. Önümüzdeki güncelleme de bunun ilk adımı. Ovi Maps'e yakında indoor navigasyon özelliği de gelecek, yani mesela hava alanına girdiniz oranın içinde navigasyon özelliği olacak. C5-03 tarayıcısı Anna tarayıcısı oluyor, 2.5 kat daha hızlı ve Flash 8'e kadar destek. (Yeni FlashLite ile) (Nokia Duyurdu) Bir sürü tema bulabilirsin, bir sürü rengini bulabilirsin, 5 MP Kamera, kaliteli ses, ha bir de güncelleme ile RAM yükseltiliyor (Ben telefonda boş RAM'i hacksiz 60 MB yaptım, yani bu gelirse 70/80 MB RAM olacaktır, kısaca güzel bir Sims 3 HD oynarız gibime geliyor) İşlemcisi düşük (600 MHz) ama N9 ile aynı işlemciye sahip. Yani overclockla 1 GHz'ye çıkarılabilir. (Nokia'da tanıdığın varsa yaptırabilirsin belki) Oyun problemi var Polarbitleri çalıştırmıyor; ama onları da portlayanlar var 2 oyun halledildi diğerlerini de bekliyoruz :)

Nokia, Symbian'ın hiçbir sürümüne 2016'ya kadar desteği bırakmayacağını duyurdu. Daha 5 senemiz var. Ben 2 sene telefon kullanır atarım. Bu nedenle iyi olur. CFW koruması da kırılırsa, yeni symbian^3 3 ana ekran modu yapılıyor videosu da var; anna klavyesi yapıldı, anna tarayıcısı, N8 landscape modu falan çok iyi olacaktır.

Ha bir de yeni güncelleme ile tam olarak şunlar gelecek:
-Yeni ve %30 daha hızlı yepyeni arayüze sahip hızlı bir tarayıcı>> Nokia Browser 7.3.1.26
-Knetic Scolling en iyi düzeyde
-Batarya en iyi şekilde çalışacak
-Ovi Haritalar SR6 sürümüyle karşımızda olacak
-Ram artacak
-Performans ve hız en iyi düzeyde olacak
-Mesajlara yeni ifadeler eklenecek
-müzik çalar güncellenecek
-Flash Lite ye güzel bir ayar çekilecek ( Daha akıcı olması için c6v40 da çok akıcı )

Hem de haftaya veya bu ay içerisinde :ehe Symbian istiyorsan C5-03 S60v5'lerde alabileceğin en iyisi. Özellikle de internette gezinmek için...

Grafik işlemcisi olmayan telefonda Sim3 HD çalışmaz.

mustafa603

mustafa603

Üye
C5-03 kullanıcısı olarak pek önermem. Ama illa ki alacam diyorsan al tabi. Benim gibi internette dolaşırken kendini bi anda ana ekranda bulabilirsin. Ya da sürekli donma sorunu yaşayabilirsin.

Eğer almadıysan Anroidli bir sisteme yönelebilirsin.

umut681

umut681

Üye
c5-03 opera ile internette çok güzel dolaşılıyor takılma olmadan internet olarak hızlı bence.

fireman87

fireman87

Üye
Vericeğin paraya değmicek bi telefon desem anlarsın :oke:

technoblue

technoblue

Üye
galaxy mini veya gio
huavei x5
lg optimus vardı bi tane android tam adını unuttum :oke:

bahsettiğin smartphone optimus me olmalı. bence android 2.2 froyo işletim sistemi, dokunmatik ekran kalitesi ve tasarımı ile bence c5-03'ten daha iyi bir cihaz. fiyatı da oldukça uygun.

'Patron

'Patron

Üye
Bende kullanıyorum Gerçekten guzel bir telfon uçuk bir telefon hastası değilsen yeterde artar.Ama 5gun sonra gelıp kotu symbıan enıyısı android diyceksen hiç alma .

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bence kötü adam 5 mp kamera yapıyo autofocus yok flaş yok ne anlamışım ozaman 5 mp kameradan

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
İyi Güzel Telefon İdare Eder Daha Almadıysan Tavsiyem Androidli Telefon Al :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt