Nokia C5 03 mü Samsung Wave 723 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ribelboy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5 03 mü Samsung Wave 723 mü ?
Arkadaşlar, yarın sabah bir telefon almak için bir telefoncuya gideceğim. 550 lira bütçem var. Bu iki telefon arasında kaldım. Yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

hakan058

hakan058

Üye
yerinde olsam nokia alırdım. adam işin uzmanı. heleki resim çekiyorsan kesinlikle nokia al

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İki telefon da hemen hemen aynıdır ama Samsung Wave 723'de Kapasitif Dokunmatik ekran ve Multitouch özelliği ile Iphone4, N8, Samsung Wave8500 vb. telefonlardan dokunmatik anlamda farkı yoktur. Ama C5-03'ün dokunmatik teknolojisi eski kalmıştır.
Bu yüzden Samsung Wave 723 diyorum.

ribelboy

Üye
    Konu Sahibi
abi bi de c5 03 te flash yokmuş ya ? problem olmaz mı ? Korkum da şu ben Symbian ı çok iyi kullanırdım, bada beni sınırlar mı sizce ?

dangerouz

dangerouz

Üye
Bence de Samsung.Nokia işin uzmanı denmiş fakat katılmıyorum Nokia artık bitmiştir.Eskiden çok güzel ve sağlam telefonlar üretmişlerdi ama bunlar geride kaldı.Üstelik Nokia garanti/teknik servis/teknik destek gibi palavralara kanmayın çünkü öyle bir şey yok.Samsung bu konu da çok daha iyi, en azından boş yere bekletmiyorlar telefonun değişmesi gerekiyorsa direkt değiştiriyorlar.Bunları tecrübe ederek yazdım, daha çok ayrıntı için p.m. atıyorum reklam olmasın diye dostum.

ribelboy

Üye
    Konu Sahibi
eyv. dangerouz. Peki Bada hakkındaki görüşlerini alabilir miyim ?

dangerouz

dangerouz

Üye
Dostum bada hakkında pek bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem; fakat nokia şu an alınabilecek telefonlar üretmiyor güzel görünüyor fakat stabil değil üstelik teknik servis/destek tamamen yalan. :) Bada symbian' dan iyidir herhalde :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bada symbian'dan iyi değil. Bada daha yeni bir işletim sistemi, ilerde eklenilcek uygulamalar ile daha da gelişecektir. Ama Wave 723'deki teknoloji daha yeni.

hakan058

hakan058

Üye
yorum yapan arkadaşların hiçbiri bu telefonu kullanmıyor. sadece genelleme yapıyor. kardeşim eğer kamera benim için çok önemli değil, seside fazla yüksek olmasın, işletim sistemide sıradan basit olsun, video zaten önemli değil işim olmaz.... bunları diyorsan git hemen al. hatta sana bi tavsiyede bulunuyum. A-101 markette indirime girdi. 449 tl.
iyice araştır öyle al. iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...