nokia c5-03 ile bilgisayardan internete bağlanma yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

mahoo41

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5-03 ile bilgisayardan internete bağlanma yardım.
Arkadaşlar bir çok konu var bu telefonlarla ilgili bilgisayara internete bağlanmak için. Fakat olmuyor. Ovi store yükledim. Telefon tanınırken mobil modem yüklenmiyor. Hata veriyor. Ve internete bağlan seçeneği kapalı gözüküyor. Yokmu bunun çözümü.

bitanesii77

bitanesii77

Üye
sorunu tam olarak anlamadım ama yardımcı olmaya çalışayım, öncelikle cep telefonunuz için pc'den internet bağlamak hemen hemen imkansız, ancak siz telefonunuzu modem olarak kullanıp veya bir kablosuz (masa üstü bilgisayarlar için) bluetotth cihazı alıp eşleştirme yaptıktan sonra telinizde bulunan paket (1 gb vs) ile pc'den internete girebilirsiniz, umarım yardımcı olabilmişimdir...

mahoo41

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ovi suite ile başka bir telefondan bir tanıdığım internete bağlanıyor. Ve mobil modem olarak telefon bilgisayara tanıtılıyor. Otomatik olarak. Ve internete bağlanıyorsun. Usb kablosu ile. Fakat mobil modem tanıtılamıyor c5-03de. Araştırdım genel herkeste olmamış. Ve çözümünü bulamadım. Internet sınırsız. Tanıdığım çok rahat şekilde giriyor.

berimen63

berimen63

Üye
burdan Nokia Suiteyi indir ve rahatça internete girme keyfini yaşa :D :D

mahoo41

Üye
    Konu Sahibi
Mobil modemi tanımıyor , yüklenemiyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşım kafeden yada arkadaşından internete gir. adresine gir. Oradan ovi süite programını indir. Usb kablosu ile telefonu depolama modunda bağla. Indirdiğin programı hafıza kartına tası.
Evde pc yi aç , telefonu depolama modunda bağla. Ovi programını pc ye tası. Telefonu usbden çıkar.
Ovi süite programını çalıştır ve yükle pc ye.
Yükleme bitince usb kablosu ile pc süite yada ovi süite modunda bağla. Sürücüler yüklenecek. Telefonu ovi programı görünce ovi oturumu ile yoksa pas geçerek bağlanın, seçeneklerden internete bağlanın kısmına girin. Operatör ve bağlantı noktasıni (internet) seçip internete bağlanın.

mahoo41

Üye
    Konu Sahibi
Anlatamadım galiba. Onları yaşıyorum. Telefon modem olarak tanınmıyor. Ve internete bağlan dediğim zaman telefonunuzu bilgisayara bağlayın diyor. Aynı anda ovi telefonu görüyor diğer işlemler yapılıyor. Telefonu her oviye bağladığımda bilgisayarda telefonu tanımamış verileri yüklüyor. Ve her seferinde 'c5-03 modem yüklenemedi' iletisi geliyor. Dediklerini kaç kere yaptım olmadı.

- - - Eklendi - - -

Anlatamadım galiba. Onları yaşıyorum. Telefon modem olarak tanınmıyor. Ve internete bağlan dediğim zaman telefonunuzu bilgisayara bağlayın diyor. Aynı anda ovi telefonu görüyor diğer işlemler yapılıyor. Telefonu her oviye bağladığımda bilgisayarda telefonu tanımamış verileri yüklüyor. Ve her seferinde 'c5-03 modem yüklenemedi' iletisi geliyor. Dediklerini kaç kere yaptım olmadı.

barisclermont

barisclermont

Üye
Bilgisayarinda nokia ile ilgili ne varsa sil. Ovi suitin en son surumunu yukle. telefonda (baglanti-usb-telefonu modem olarak kullan)'i seç.Usb ile bilgisayara bagla yuklemelerin bitmesini bekle. bilgisayarinda (denetim masasi-ag ve paylasim merkezi-bagdastirici ayarlarini degistir)'e tikla. Orada nokia modemi seç.
daha da olmazsa ovi suitten JOIKUSPOT programini lite ya da pro sunu indir. Bilgisayarinda wireless baglantisi varsa bunu kullan.

DaNq3rB0y2

Üye
nokia pc suite yükle

k_a_r_i_z_m_a38

Üye
knt yùklemen gerek

silentattack

silentattack

Üye
senin problemin driverlarla ilgili kardeşim.. Hali hazırda bilgisaarında bulunan bütün nokia driverlarını kaldır ondan sonra yükle oviyi.. Ama bana sorarsan nokia pc suite yüklemelisin o daha basit ve etkili

mahoo41

Üye
    Konu Sahibi
onuda yükledim oviyi yükleyin uyarısı verdi. Belkide sorun bilgisayardadır bilmiyorum.