Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia c5 03 hafıza kendiliğinden doluyor yardım lütfen.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsyndumluuu
Üye
Konu Sahibi
nokia c5 03 hafıza kendiliğinden doluyor yardım lütfen.
telefonun C (telefon hafızası) kendiliğinden doluyor dosyaların ici boş olmasına rağmen dolu gözüküyor neyden kaynakLanıyor nasıl düzeltebılırım yardım ederseniz tşkLer arkadaşlar.
mstf_l
Üye
sys,private, klasörleri falan doluyordur format at bunlar bi rahatlar
Ayrıca formattan önce c deki cache klasörünü silebilirsin internete giriyorsan o klasörde dolar
hsyndumluuu
Üye
Konu Sahibi
kardşm tskLer ama daha oNce format attm ama yıne aynısı oldu ve C'deki cache dosyası dedign yok bende nasl olck ne yapmam gerek
TranquilBirds
Üye
Gelişmiş bi dosya yöneticisi kur telefona görürsün nelerin yer kapladığını.
hsyndumluuu
Üye
Konu Sahibi
tskLr
trallend
Üye
X-plore kullan
berkeren23
Üye
arkadaşım onun yerinin dolmasınin sebebi internet önbelleginin olması ve çok uygulama vs yüklü olması.e ye yüklesen bile c ye bi miktarı gider ve ne kadar çok uygulama yüklersen o kadar çok ram kaybın olur.
Joker.
Üye
dolmasını en büyük sebebi tarayıcı ve tele gelen mesajlar
Tarayıcığın önbelleğini,mesajları sil bak ne oluyorbirde mesaj kayıt hafızasını e ye al
hicsam
Üye
mobile cleaner kur telefona gereksiz şeyleri siler
x-scarface
Üye
pyton destekli xclear var önce pyton sonra onu kur çalıştır telefonda qereksiz ne varsa sistemi boşaltır ve hafızan artar,
sitede var bunlar şuan telefondan qırdıqımden link atamıyorum
nub
Üye
Format at bundan sonra yükleyeceğim uygulamaları hafıza kartına yükle.Daha sonra x-plore kullan ve mesaj hafızasını e yap.