Nokia C5-03 CFW Yapımı Kılavuzu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Eğer özel bir ROFS2 kullanıyorsanız, yani eğer fw dosyalarını Navifirm'den indirmeyip, CORE'u boş olan bir dosya kullanıyorsanız herşey ROFS2'ye atılacak.

Ama eğer Navifirm'den indirilmiş, CORE'u ROFS2'si farklı büyük boyutlarda orjinal bir dosya kullanıyorsan indirdiğin kaynakta veya zip arşivinde yazması gerekir nereye atacağın.

PEtran GUI.exe dosyasının bulunduğu klasörde, ZIP arşivinden çıkarıp kullanacaksın bu arada, Unpacked veya Output gibi bir klasör içinde çıktıyı bulabilirsin.

- - - Eklendi - - -


Bilemiyorum, çoğu söylediğin şeyi düzeltiyorum. Bana sallama gibi geldi biraz. Fazla yorum ekliyorsun, hayal gücün çok gelişmiş. Bu yüzden de söylediğin çoğu şey hatalı oluyor.

Araştırma yapmadan, başkasının sözleri ile buraya yazı yazıp milletin kafasının karıştırılmaması gerekir. Senin yaptığın da tam olarak bu.

Test ettiğin herşeyin yalnış çıktığını, hatta ve hatta bootloader konusunda da milleti kandıracakken yayınladığın fotoğrafların gerçek olmadığını benim ispat ettiğimi hatırlatırım. Sonra ne yaptın biliyor musun? "Şaka canıım, bir daha olmayacak..." Şaka falan değildi, eğer ben ispat etmeseydim o fotoğraflar hâlâ üstünde çalışmakta olduğun bir proje olacaktı. O konu hem benim için (sayende) hem de senin için bir utanç kaynağına dönüştü, ben de gidip kapattırdım.

Yapmamış olduğun şeyleri yapmış gibi anlatıyorsun, bu çok yanlış. Çocuk oyunu değil bunlar. Eğer bu konuda bilgi birikimin bulunmuyorsa hiç kalkışma, çünkü ben sana bir kere güvendim, güvenimi de tüm Maxicep ailesi gibi boşa çıkardın.
 
Orada yazılıma atılan modların Maksimum Boyutu aşmaması gerekir.Aksi halde,yeniden paketleme yapamazsınız.Yine de Maksimum Boyutu Toplam Cihaz Kapasitesini fazla zorlamaması şartıyla artırabilirsiniz.Bunun yöntemini ve nasıl yapılacağını bilmiyorsanız,uğraşmayın.
 
arttırmak için senn konuna baktım ama olmuyo programı kullanamıyorum.
 

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Bu da zerre anlamadığının kanıtı...
 

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi


http://www.maxicep.com/modifikasyon-genel-destek/iste-rofs2-core-boyutlarini-artirma-yontemi-678539.html

Bu konu eksik. En resim eklenmesi gereken konu resimsiz.

Yapamıyorsan Rambo'nun anlatımına bak o resimli ve daha iyi. Hatta İngilizcen varsa (kimin yok ki artık olmayan utanmalı) git DailyMobile a bak.

Bu kadar basit ben onlarla %100 başarı elde ettim.
 

Rica etsem rambonun linkinı atar mısın
 
Kardeş resimlerle desteklersen daha iyi durur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...