nokia c5-03 almalimiyim?

Konu Sahibi
nokia c5-03 almalimiyim?
350 tl bütçem var nokia c5-03 almalımıyım yoksa başka öneriniz var mı? 2.el düşünmüyorum

- - - Eklendi - - -

Beni 6-7 ay idare etsin yeter

para biriktir androıd bir telefon al bu devirde symbıan telefon alınmaz

- - - Eklendi - - -

para biriktir androıd bir telefon al bu devirde symbıan telefon alınmaz

Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
berbat bi tel alma paranı symbian alarak çöpe atma

Akıncı

Üye
6-7 ay idare eder fakat sürekli kullanacaksan almaya çalışma değil yanından geçme

Konu Sahibi
Sakın alma diyosunuzda napayım bütçem yok şu an ki Telefonum tuşların rakamları silinik sol seçim tuşu bozuk çizikler var face de resimler açılmıyor acil değiştirmem lazım

Türk-X

Üye
Bu fiyata çok rahat 2.el nokia 603 bulabilirsin

adler03

Üye
Teknosa'da kampanyalı 300 tl'ye satıyorlar.

MücahitTokgöz

c5-03 u almada ne alirsn al en azndan symbian v5 surmlu cihzlardn uzak dur.

m_kan

Üye
sakın alma bende var bende en kısa sürede değştircem

sakın alma 6-7 ay idare eder ama 6-7 ay uzun bir süre sakın alma bende vardı bi süre kullandıktan sonra cok kötü ama ben nokia symbian alcam diyorsan 603 al

4un6si

Üye
arkadaşım sen de haklısın forumda herkes zengin değil ve ben de senle aynı durumdayım 350 TL ye bence 2. el al 350 TL ye forumda galaxy s vardı bi bak istersen

ama sıfır istiyorum işim sağlam olsun diyorsan 297 TL ye Samsung Omnia Pro 5 var evet eski bir telefon ama görüntülü konuşma bile var

LimePie

Üye
bak arkadaşları dinle alma paranı çöpe atarsın galaxy s alabilirsen o sana yeticektir

Konu Sahibi
güvenilir 2.el olursa neden olmasın yani

MücahitTokgöz

kardes yorumlari gordun o kadar adam alma diyorsa bi bildigi vardir ona göre ver kararini.

Konu Sahibi
almam almamda ben internette satın almayacağım bütçeye uygun tam telefon bulmak zor